دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله مجتهد شبستری؛ انس با قرآن مایه سعادت دنیا و آخرت است

No image
آیت الله مجتهد شبستری؛ انس با قرآن مایه سعادت دنیا و آخرت است
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: قرآن کریم، جامع‌ترین و کامل‌ترین برنامه زندگی است که انس با آن مایه سعادت دنیا و آخرت است.
آیت‌الله محسن مجتهد شبستری، امام جمعه تبریز، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، که به مناسبت برگزاری نمایشگاه بزرگ قرآن کریم در این شهر صورت گرفت، اظهار داشت: قرآن کریم، جامع‌ترین و کامل‌ترین برنامه زندگی است که انس با آن مایه سعادت دنیا و آخرت است.
نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی افزود: انس با قرآن مقدمه عمل به دستورات الهی است؛ از این رو تدبر در آیات الهی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
آیت‌الله محسن مجتهد شبستری با تشریح آثار مادی و معنوی توجه به قرآن در جامعه ابراز داشت: اگر احکام و مبانی متعالی آیات الهی به صورت صحیح و کامل در جامعه پیاده شود، شاهد تحولات چشمگیری خواهیم بود و در این‌ صورت، مشکلات اجتماعی و ناهنجاری‌های اخلاقی در جامعه اسلامی مفهوم‌ نخواهد داشت.
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه توجه و تدبر مسلمانان به‌خصوص شیعیان را در آیات قرآن کریم خواستار شد و تأکید کرد: باید قرآن را محدود به مجلس عزا و عروسی نکنیم؛ چون در شأن آیات‌الهی نیست، که این موضوع نشانگر اهمال‌کاری در گذشته است که باید جبران شود.
وی برگزاری نمایشگاه بزرگ قرآن کریم در تبریز را به فال نیک گرفت و بیان داشت: برگزاری این نمایشگاه، همزمان با ماه نزول قرآن رویدادی مبارک برای استان و تبریز است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: این نمایشگاه سبب شور و نشاط معنوی در تبریز خواهد شد.
امام جمعه تبریز از مردم متدین استان خواست تا با حضور در این نمایشگاه، از فرصتی که برای آشنایی بیشتر با آخرین آثار نشر مکتوب و الکترونیک قرآنی فراهم آمده، نهایت استفاده را ببرند.
وی در ادامه با تأکید بر نگاه کارشناسی بر نکات ضعف و قوت نمایشگاه قرآن کریم تبریز گفت: خوشبختانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اهتمام ویِژه‌ای بر انتشار کتاب‌ها و آثار الکترونیک قرآنی دارد؛ اما باید توجه داشت که اگر آثار پاسخگوی شبهات و نیاز امروز جوانان باشند، موفق خواهند بود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی بر استفاده از فضای مجازی برای گسترش معارف قرآنی تأکید کرد و افزود: نباید از بهره‌مندی از امکانات روز برای ترویج فرهنگ قرآنی و نبوی و همچنین شناساندن چهره واقعی اسلام به جهانیان غافل بود.
امام جمعه تبریز ادامه داد: البته در سال‌های پیش گام‌های خوب و مؤثری در این زمینه برداشته شد، ولی دولت نیز باید حامی مؤسسات فعال قرآنی باشد.
آیت‌الله شبستری تصریح کرد: امیدوارم این نمایشگاه در سال‌های آینده در گستره بین‌المللی و با حضور ناشران و مؤسسات قرآنی سراسر جهان برگزار شود.
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فناوری هیئت در نسبت با مشارکت بانوان بی‌حجاب

فناوری هیئت در نسبت با مشارکت بانوان بی‌حجاب

با در نظر داشتن چنین استعدادی در این فناوری‌ها و در زمانه‌ای که با کمبود الگوهای معنابخش به زندگی شهروندان برای اصلاح سبک پوشش مواجه هستیم، آیا ایجاد ممانعت از حضور بانوان بی‌حجاب در این مراسمات هوشمندانه است؟
لایحه حجاب در پس پرده، از کجا فرمان می‌گیرد؟

لایحه حجاب در پس پرده، از کجا فرمان می‌گیرد؟

حدود ۹۰ درصد جامعه زنان ایرانی حتی در کلان‌شهرها، در مقابل دعوت به برهنگی و کشف حجاب از خود "خویشتن‌داری اجتماعی" نشان دادند
نگرانی از تبلیغ، چالش وحدت و کثرت حوزه علمیه

نگرانی از تبلیغ، چالش وحدت و کثرت حوزه علمیه

رهبر انقلاب، به‌صورت مکرر و از ابتدای دوران رهبری‌شان، بر اولویت یافتن تبلیغ و در واقع انتشار عرضی حوزه در بین مردم برای خلق اقتدار اجتماعی جدید تأکید می‌کنند
من جورجیا هستم، من یک زن هستم، من یک مادر هستم، من یک مسیحی هستم.

من جورجیا هستم، من یک زن هستم، من یک مادر هستم، من یک مسیحی هستم.

جورجیا ملونی نخست‌وزیر فعلی ایتالیا در سخنرانی معروف خود در سال ۲۰۱۹ میلادی گفته بود: «من جورجیا هستم، من یک زن هستم، من یک مادر هستم، من یک مسیحی هستم» این جملات مثل پتک بر پیکر در حال زوال لیبرال دموکراسی نواخته شد
یادداشتی درباره اصطلاح «حجاب اجباری» و ناروایی های آن؛ «منع از پوشش ناهنجار» یا «الزام درباره ضابطه مندی پوشش» به عنوان موارد جایگزین

یادداشتی درباره اصطلاح «حجاب اجباری» و ناروایی های آن؛ «منع از پوشش ناهنجار» یا «الزام درباره ضابطه مندی پوشش» به عنوان موارد جایگزین

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه با بیان اینکه اصطلاح «حجاب اجباری»، حق مدارانه و منصفانه نیست گفت: «ضابطه‌مندی پوشش»، «منع از برهنگی و ناهنجاری در پوشش»، «ممنوعیت پوشش ناهنجار» و «الزام به پوشش ضابطه‌مند» از عناوینی است که باید جایگزین اصطلاح حجاب اجباری شود.

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS