دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برنامه های ماهواره؛ قبح گناه را از بین می برد

No image
برنامه های ماهواره؛ قبح گناه را از بین می برد

کلمات کلیدی: برنامه هاي ماهواره، قبح گناه، خانواده

نویسنده :

مخاطبان شبکه‌های ماهواره، ارزش‌های غربی و غیردینی برایشان عادی شده و به تدریج قبح گناه درنظرشان از بین می‌رود، در چنین شرایطی گناه برای مخاطبان این برنامه‌ها عادی می‌شود.

رفتارهای فردی و اجتماعی انسان تابع ارزش‌ها و نظام ارزشی اوست، بخشی از این نظام ارزشی و باورها از طریق فیلم‌ها و سریال هایی است که فرد مشاهده می‌کند. فیلم‌ها و سریال‌ها از تاثیرگذاری غیرمستقیم و غیرملموسی برخوردار است؛ خانواده‌هایی که تحت تاثیر فیلم‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای بوده و مخاطب آنها محسوب می‌شوند، ارزش‌های غربی و غیردینی برایشان عادی شده و به تدریج قبح گناه در نظرشان از بین می‌رود.

در چنین شرایطی گناه برای مخاطبان این برنامه‌ها عادی شده و سبک زندگی نادرستی در میان آنها رایج می‌شود که این امر منشا به وجود آمدن بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی خواهد شد.

در آمریکا و اروپا محدودیت‌هایی برای پخش و دریافت این برنامه‌ها وجود دارد، اینجا این پرسش مطرح است که چه دلیلی دارد که کشورهای غربی هزینه‌های بسیاری می‌کنند تا این برنامه‌ها را در اختیار کشورهای دیگر قرار دهند؟ علتش این است که می‌خواهند نظام سلطه اقتصادی و سیاسی خود را از طریق نظام فرهنگی تعمیم دهند.

آسیب‌های نفوذ ماهواره در خانواده

از جمله ناهنجاری‌های اجتماعی در این زمینه می‌توان به افزایش میزان طلاق اشاره کرد، وقتی خانواده استحکام خود را از دست دهد و روابط بین زوجین منضبط نباشد و وجود آزادی افسار گسیخته میان آنها به عنوان ارزش محسوب شود چنین عواملی موجب می‌شود تا ارزش‌های خانوادگی از بین برود، در این حالت است که زن و شوهر احساس نمی کنند که متعلق به یکدیگر هستند.

نظام‌های استکباری سلطه سیاسی و اقتصادی خود را از طریق فرهنگی به دست می‌آورند این هزینه‌هایی که آنها در حوزه فرهنگ سازی می‌کنند برای به دست آوردن سلطه سیاسی و اقتصادی است؛ حاکمیت غرب عقیده دارد اگر بخواهند بر حاکمیت یک کشور تاثیرگذار باشند باید کاری کند تا سبک زندگی مردم تغییر یابد تا مردم حاکمانی را بر راس بگمارند که مورد پسند نظام‌های استکباری است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این بسته فرهنگی شامل 5 پوستر تزئینی با طرح هایی از اشعاری درباره حضرت مهدی (عج) از قیصر امین پور، دعای فرج و دعای نیمه شعبان است.
ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

ترجمه «خلاصه تعالیم اسلام» نوشته علامه طباطبایی به ایتالیایی

خبرگزاری فارس: کتاب «خلاصه تعالیم اسلام» اثر علامه محمدحسین طباطبائی به تازگی توسط انتشارات بین‌ا‌‌لمللی الهدی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به زبان ایتالیایی ترجمه و منتشر شد.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

پایان همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بین اسلام و مسیحیت در طرابلس

همایش بین‌‌المللی گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت که از روز پنجشنبه 13 دی ماه درطرابلس پایتخت لیبی آغاز شده‌بود، شب به کار خود پایان‌داد.
Powered by TayaCMS