دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله مظاهری؛ تنها راه رسیدن به هدایت و رستگاری انس با قرآن و عترت است

No image
آیت الله مظاهری؛ تنها راه رسیدن به هدایت و رستگاری انس با قرآن و عترت است آیت الله مظاهری با تأکید بر استفاده بهینه از فرصت ماه رجب برای خودسازی، تنها راه رسیدن به هدایت و رستگاری را انس با قرآن و عترت عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله مظاهری در درس اخلاق هفتگی خود در مسجد حکیم اصفهان، ضمن تبریک حلول ماه رجب، با اشاره به لزوم استفاده از فرصت‌های معنوی، ماه رجب را یکی از بهترین فرصت‌ها یاد کرد و گفت: همواره در زندگی انسان‌ها نسیم‌های رحمتی از جانب پروردگار متعال در حال وزیدن است و افراد عاقل و هوشیار خود را در معرض این نسیم‌ها قرار می‌دهند تا از برکات آن بهره‌مند شوند.
وی با اشاره به این که رحمت خداوند در ماه رجب مثل باران می‌بارد و این باران رحمت موجب زدودن آلودگی‌های دنیوی و رذائل نفسانی از دل انسان‌ها می‌شود، افزود: هر که در این ماه پر خیر و برکت بتواند خود را در معرض نسیم رحمت و باران لطف و مرحمت الهی قرار دهد؛ در طی کردن منازل هفتگانه سیر و سلوک، پیشرفت قابل ملاحظه‌ای می‌کند و با ریشه‌کن کردن درخت رذائل اخلاقی، به شجره طیّبه فضائل دست خواهد یافت که در این صورت دل او از اغیار تهی شده و خداوند بر آن دل حکومت می کند.
آیت الله مظاهری در بخش دیگری از بیانات اخلاقی خود، تنها راه رسیدن به هدایت و رستگاری انسان‌ها را انس با قرآن و عترت(ع) دانست و ضمن تشریح راه‌های انس با این دو ثقل گران‌بها اظهار داشت: رستگاری فقط در سایه انس با قرآن و عترت(ع) میسّر می شود و هرکس ذره‌ای از این راه خارج شود و مسیر دیگری برای خود انتخاب کند، باید بداند که در هر قدمی، کیلومترها از مسیر هدایت منحرف می‌شود و بازگشت او به صلاح و رستگاری بسیار مشکل است.
وی در ادامه بر لزوم تقویت ارتباط با خداوند و راز و نیاز به درگاه پروردگار، در همه ایام سال و به ویژه ماه رجب تأکید و خاطرنشان کرد: دعا و راز و نیاز با خداوند، در تعالیم روح بخش دینی بسیار مورد تأکید و سفارش واقع شده است. آیات شریف قرآن کریم و روایات ارزشمند حضرات معصومین(ع)، لزوم اهمیت به این موضوع مهم را روشن می کند و نباید تصور کرد انس با دعا و ارزش های معنوی فقط مخصوص ایام خاصی مثل ماه رجب و ماه مبارک رمضان است؛ بلکه اهتمام به این مقوله اساسی باید در همه ایام سال در زندگی انسان ها، حاکم باشد.
آیت الله مظاهری با بیان این که دعا در ماه های رجب، شعبان و رمضان تأثیر بیشتری دارد، اظهار داشت: از جمله برکات و فوائد آن می توان به تسریع در خودسازی و تهذیب نفس، رشد معنوی، رفع گرفتاری های اخروی و دنیوی، درمان دردهای فردی و اجتماعی به ویژه اصلاح مفاسد اخلاقی و اقتصادی است.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شرایط استحقاق شفاعت، بازدارنده از ارتکاب گناه باید توجه داشته باشیم که شفاعت نیز یکی از رحمتهای الهی است که خداوند بدین وسیله می‌خواهد بندگان گنهکار خویش را حتّی در قیامت و در آخرین لحظات تعیین سرنوشت نیز مایوس و ناامید نسازد.
No image

قلب ایمان

دین باید وجه الهی داشته باشد و دارای جنبه‌ای باشد که از آن به جنبه «ید الحقی» تعبیر می‌کنند، یعنی آن طرفی که طرف خداست، اصلا بدون خداوند که دین معنایی نخواهد داشت.
حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

نخستین وجه مشترک میان تشیع و تسنن در مسأله ظهور منجی است
دین شناسی و عقل وسطایی

دین شناسی و عقل وسطایی

به گواه تاریخ، دین شناسی و دین باوری از آغاز حیات تفکر بشری شکوفا بوده و بشر در چگونه زیستن خود در صدد کشف قوانین طبیعت و شناخت اسرار آفرینش و آفریدگار هستی برآمده است و محصول این کاوش را بعدها دین شناسی و طبیعت شناسی نامید.
شفاعت و شبهات وهابیت‌

شفاعت و شبهات وهابیت‌

از زمان پیغمبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌و‌آله تا کنون، درخواست شفاعت از شافعان راستین، جزء سیره مسلمانان بوده است.

پر بازدیدترین ها

چرا اهل سنت، اهل بیت پیامبر(ص) را قبول ندارند

چرا اهل سنت، اهل بیت پیامبر(ص) را قبول ندارند

واقعیت آن گونه نیست که سؤال کننده تصور کرده است، بلکه اهل سنت اهل بیت پیامبرصلى الله علیه وآله وسلم را قبول دارند؛ یعنى علم، تقوا و کرامات ایشان را قبول دارند
آشنایی با اهل بیت (ع)

آشنایی با اهل بیت (ع)

پیامبر اسلام، حضرت محمد(ص) و اهل بیت او، زیباترین واژه و برترین مخلوقات، نزد مسلمانان جهانند.
عدل و اقسام آن از دیدگاه شهید آیت الله مرتضی مطهری

عدل و اقسام آن از دیدگاه شهید آیت الله مرتضی مطهری

استاد شهید مرتضی مطهری در کتاب وزین عدل الهی چهار تعریف یا کاربرد برای عدل ارائه می‌دهند که عبارت هستند
No image

زن، مرد؛ تفاوت ها(2)

Powered by TayaCMS