دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری میزگرد نقش رسانه‌ها و آموزه‌های دینی در پیشگیری از ایدز در قم

No image
برگزاری میزگرد نقش رسانه‌ها و آموزه‌های دینی در پیشگیری از ایدز در قم به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، در پایان همایش نقش رسانه‌ها و آموزه‌های دینی در پیشگیری از ایدز، که هشتم آذرماه در مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد، میزگردی با حضور اساتید و صاحبنظران به منظور پاسخ‌گویی به سؤالات تشکیل شد.
در این میزگرد حجت‌الاسلام جعفر انواری، از کارشناسان علوم قرآنی، در پاسخ به سؤال نقش ازدواج موقت در کاهش آسیب‌های اجتماعی به ویژه ایدز گفت: اگر در جامعه امکان ازدواج دائم برای فرد نباشد، باتوجه به شرایط لازم، می‌تواند ازدواج موقت کند.
وی افزود: البته وظیفه مسؤولان و مردم تسهیل ازدواج جوانان است؛ زیرا ازدواج موقت اگر با توجه به مسائل اجتماعی و شرعی صورت نگیرد و به درستی در جامعه تبیین نشود، نه تنها راه‌گشای مسائل نیست، بلکه خود به عنوان مشکل خانواده‌ها را درگیر می‌کند.
حجت الاسلام انواری ادامه داد: سوء استفاده از احکام شرعی موجب زیر سؤال رفتن احکام نمی‌شود و متولیان فرهنگی موظفند جامعه را نسبت به آموزه‌های جامع و کامل اسلام برای داشتن زندگی سالم آگاه کنند.
در پایان میزگرد نیز حجت الاسلام حسام‌الدین آشنا، عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع)، اظهار داشت: اگر خانواده‌ها را با آموزش صحیح آگاه کنیم، قطعاً جامعه در برابر آسیب‌ها ایمن می‌شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
No image

راهكارهای قرآنی برخورد با همسران و فرزندان نااهل

دشمنی زنان و فرزندان نااهل بر محور ایمان است: خداوند مؤمنان را خطاب قرار داده است و از جمله «عدو لكم» استفاده می شود كه فاصله و تضادی كه میان آنان و مؤمنین ایجاد می شود اختلافات خانوادگی معمول نیست بلكه اختلاف دینی است یعنی همسران و یا فرزندان نااهل رفتارهایی خلاف ایمان به خدا انجام می دهند.
No image

آداب معاشرت اجتماعی از نظر قرآن و اسلام

اینكه درمعاشرت چه معیارهایی را درنظر داشته باشیم تا معاشرت های ما انسان ساز و جامعه ساز باشد و ما را درمسیر اهداف و فلسفه آفرینش یاری رساند، موضوعی است كه درآیات دیگر قرآن به آن توجه داده شده است. در قرآن دست كم می توان هفت معیار و ملاك برای معاشرت های انسانی شناسایی كرد كه در اینجا به طور اجمال به آنها پرداخته می شود.
No image

اخلاق معاشرت و ارتباط با خویشاوندان

دید و بازدید» و رفت و آمد»های خانوادگی و دوستانه، از جلوه های بارز اخلاق معاشرت است. این گونه رابطه های اجتماعی، با عنوانهای مختلف و در شرایط گوناگون انجام می گیرد. گاهی به صورت صله رحم» است
No image

چگونه همسایه‌ای اخلاقمند باشیم؟

پیشرفت روز افزون تكنولوژی و صنعت اگرچه امكانات فراوانی را برای زندگی بشر فراهم كرده است، اما این پیشرفت با افزایش جمعیت انسان ها نیز همراه بوده است و ناخواسته محدودیت های متعددی را برای زندگی انسان در قرن بیست و یكم به وجود آورده است.
Powered by TayaCMS