دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشست‌های انجمن حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌شوند

No image
نشست‌های انجمن حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌شوند با حضور دکتر مجتهدی، دینانی، بهشتی و حبیبی سلسله نشستهای انجمن حکمت و فلسفه ایران با ارائه هفت نشست از آذرماه تا اسفند برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، "ملاحظاتی در فلسفه کانت" نخستین نشستی است که با حضور دکتر کریم مجتهدی 22 آذر برگزار می‌شود.
دومین نشست به نقد و بررسی کتاب "نصیرالدین طوسی، فیلسوف گفت‌وگو"، نوشته دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی اختصاص دارد که با حضور وی و دو تن از صاحبنظران و منتقدان 29 آذر برگزار خواهد شد.
بحث و بررسی درباره کتاب "رسائل الشجرة‌الالهیة" تألیف ‌شهرزوری، تصحیح دکتر نجفقلی حبیبی با حضور دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی، دکتر محمد خوانساری، دکتر نجفقلی حبیبی و دکتر سید محمود یوسف‌ثانی 13 دی و "درآمدی بر عهد جدید" با سخنرانی پیروز سیّار 4 بهمن و "فلسفة مدنی فارابی" با سخنرانی دکتر محسن کدیور 18 بهمن برگزار می‌شود.
" تمام جلسات روزهای پنجشنبه‌ ساعت 15 برگزار می‌شوند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فردریک شلایر ماخر Friedrich Schleiermacher

فردریک شلایر ماخر Friedrich Schleiermacher

معمولا هر پدیده سنّتی وقتی با یک جریان جدید مواجه شود، اگر باهم هم‌خوانی نداشته باشند، هیچ‌یک، دیگری را نمی‌پذیرند و هر دو نافی هم می‌شوند. در بررسی تاریخ کلیسا، اعم از کاتولیک و پروتستان، نیز دقیقا به‌همین تقابل می‌رسیم؛ تقابل دیدگاه‌های سنّتی و مدرن.
No image

ماروزیا MAROZIA

ششصد و شصت و شش

ششصد و شصت و شش

No image

همیستکان hamestakan

Powered by TayaCMS