4 تیر 1387, 0:0
قال الله تبارک وتعالی:
«هذا نُورٌ مِن نُوری... خَلَقتُهُ مِن عَظَمَتی... أخرُجُ مِن ذَلکَ النُّور أئمةً یَقُومونَ بِامری، یَهدوُنَ إِلی حَقّی وَأجعَلُهُم خُلفائی فِی أرضی بَعدَ انقَضَاء وحیی»
خداوند تبارک و تعالی خطاب به ملائکه هنگام مشاهده فاطمه (سلام الله علیها) چنین فرمود:
«او جلوهای از نور من است... که از عظمت خویش او را آفریدهام... از این نور امامانی را برمیانگیزم که امر مرا اقامه میکنند و به حق من رهنمون میشوند، ایشان را جانشینان خویش در روی زمین، بعد از خاتمه وحیم، قرار خواهم داد». (بحارالانوار، ج 43 ص 12)
سیره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در بردارنده زیباترین جلوهها و یگانهترین اسوهها، برای تمام مردان و زنان جهان است. روز ولادت صدیقه فاطمه (سلام الله علیها) ، هر چند «روز زن» نامیده شده و افتخاری بزرگ را نصیب زنان ساخته است، اما ولادت او به حقیقت مایه افتخار تمام مردان و زنان جهان و بلکه افتخار بخش تمام عالم وجود گشته است. روز ولادت او، تجلی دهنده تمام فضایل انسانی و جمله مکارم اخلاقی است. به فرموده سلاله زهرا: «انتخاب چنین روزی به عنوان روز زن به معنای انتخاب زیباترین، متعالیترین و مقدسترین الگو برای زنان مسلمان، بلکه زنان همه جهان است. تجلیل از مقام فاطمه (سلام الله علیها) تکریم ایمان، تقوا، علم، ادب، شجاعت، ایثار، جهاد، شهادت و در یک کلمه «تجلیل از مکارم اخلاق» است که پدر بزرگوارش برای اتمام آن مبعوث شد. آن گاه که رسول اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) فاطمه (سلام الله علیها) را پاره تن خویش میخواند، به جهانیان میآموزد که جلوه والای کرامت انسانی و اخلاق اسلامی را در این چهره مقدس جست و جو کنند و مادران جهان، شعاعی از این خورشید درخشان برگیرند و کانون حیات انسانها را گرم و روشن سازند»
کتابخانه هادی
پژوهه تبلیغ
ارتباطات دینی
اطلاع رسانی
فرهیختگان