دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آموزش شهروندی به موجودات فضایی مکتوب شد

No image
آموزش شهروندی به موجودات فضایی مکتوب شد «ف مثل شهروند» کتابی طنز با هدف آموزش الفبای شهروندی منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واحد خبر حوزه هنری خراسان رضوی، قاسم رفیعا مسئول دفتر شعر حوزه، این کتاب را نوشته و سازمان فرهنگی و تفریحی شهرداری مشهد آن را در هزار نسخه منتشر کرده است.
رفیعا درباره هدف از نوشتن این کتاب گفت: از آنجا که احساس کردم با زبان شعاری با مردم صحبت کردن تاثیری ندارد، زبان طنز را انتخاب کردم تا فرهنگ شهروندی را بیان کنم.
وی افزود: «ف مثل شهروند» چیز جدیدی ندارد ولی زبان طنز سریع‌تر و مؤثرتر ما را به اهداف نزدیک می‌کند. داستان درباره چند موجود فضایی است که به زمین آمده‌اند تا فرهنگ شهروندی زمینیان را آموزش ببینند و...
این کتاب از کمیک استریپ‌های مجید خسرو انجم، تصویرسازی آلاله ملکی و طراحی و گرافیک حمیدرضا فردوسی بهره برده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

درگذشت علامه فضل الله

درگذشت علامه فضل الله

علامه "سید‌محمد حسین فضل‌الله " مرجع عالی شیعیان در لبنان که بر اثر خونریزی شدید معده، امروز دار فانی را وداع گفت، در سال 1935م (1354ق) در نجف اشرف در خانواده روحانی دیده به جهان گشود.
برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

مدرسه علمیه نرجس (س) زاهدان به مناسبت نیمه شعبان مراسم جشن و میزگرد علمی با موضوع مهدویت و انتظار فرج برگزار می کند.
آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم، ویژه اساتید و داوران مدارس علمیه خواهران استان های خراسان، فردا در مشهد آغاز به کار می کند.
جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

با گذشته یک ماه از اعلام فراخوان دبیرخانه جشنواره علامه حلی،‌ هنوز زمان و چگونگی فراخوان این جشنواره از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام نشده است.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.

پر بازدیدترین ها

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
Powered by TayaCMS