دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

وحدت و صلح جهانی؛ حقایق دین اسلام

No image
وحدت و صلح جهانی؛ حقایق دین اسلام سومین همایش وحدت و صلح جهانی که دیروز شنبه 3 آذر ماه در لندن، پایتخت بریتانیا آغاز شده بر تصحیح باورهای نادرست و متداول درباره اسلام و مسلمانان بریتانیا تمرکز دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، محمد علی دبیر سومین همایش وحدت و صلح جهانی گفت: این همایش برای ارائه چهره حقیقی مسلمانان بریتانیا در میان سیل گزارشهای منفی رسانه ها، یک فرصت محسوب می شود.
محمد علی که رئیس شبکه اسلام (Islam Channel)، برگزارکننده این همایش است افزود: در حالی که اسلام هراسی در بریتانیا روند رو به رشدی را می گذراند، چنین دیدارهایی از اهمیت حیاتی برخوردار است.
این همایش دو روزه در مرکز همایش و نمایشگاه عالی لندن برگزار شده و شخصیتهای برجسته ای را از چهارگوشه دنیا گردهم جمع کرده که در آن میان می توان به واعظ مصری عمر خالد، یوسف اسلام، جرمین جکسون، ملکه شباز، آیان بلیر رئیس پلیس شهر لندن اشاره کرد.
دبیر این همایش یادآور شد: طی این همایش به دنبال ارتباط با مقامات و نمایندگان پارلمانی بریتانیا بوده و قصد داریم این پیام را منتقل کنیم که منافاتی میان یک مسلمان مؤمن و شهروند بریتانیایی وجود ندارد.
درحالی که نمایشگاه، بخش سرگرمی و رقابتی در حاشیه این همایش به چشم می خورد، در آخرین روز از این همایش، مسجد نمونه بریتانیا معرفی شده و رقابت میان مسجد گرین لین بیرمینگام و مسجد جامع بردفورد به پایان خواهد رسید.
در نمایشگاه کتاب این همایش صدها کتاب درباره زندگی، تاریخ و سیره پیامبر اسلام(ص) ارائه شده است.
یکی از جذابترین بخش این نمایشگاه ارائه پرده کعبه است که برای این مراسم از مکه به بریتانیا منتقل شده است.
دیروز در مراسم افتتاحیه، رهبران مسلمان که سخنرانی افتتاحیه را برعهده داشتند از سهم اقلیت مسلمان در جامعه بریتانیا قدردارنی کردند.
رابرت لامبرت که دپارتمانی برای برقراری ارتباط با مسلمانان بریتانیا تشکیل داده نیز مورد تقدیر قرار گرفت.
جمعیت اقلیت مسلمان بریتانیا که از قومیت و ملیتهای مختلفی تشکیل شده اند حدود 2 میلیون نفر برآورد می شود که پس از حملات یازدهم سپتامبر و هفتم ژوئیه در فضای افزایش اسلام هراسی زندگی کرده اند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
Powered by TayaCMS