دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم؛ حوزه باید در عرصه فن آوری اطلاعات و تولید نرم افزار به روز باشد

No image
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم؛ حوزه باید در عرصه فن آوری اطلاعات و تولید نرم افزار به روز باشد رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در اولین جلسه مدیران IT این دفتر گفت: در کنار مساله انگیزش نیروها، نباید علم آموزی و افزایش آگاهی را که عامل پیش برنده برنامه ریزی هاست، فراموش کنیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حسن ربانی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه عملیه قم، یازدهم تیرماه، در اولین جلسه مدیران IT این دفتر، با بیان این که دفتر تبلیغات از نخستین پیشگامان عرصه استفاده از ابزارهای نوین در اطلاع رسانی است، اظهار داشت: متأسفانه امروز نتوانسته ایم از ظرفیت های خود استفاده کرده و نسبت به دیگر نهادهای حوزوی و کشوری عقب افتاده ایم.
وی در ادامه افزود: با گذشت زمان و با توجه به پیشرفت روزافزون عرصه اطلاعات، نرم افزار و سخت افزار در جهان، این عقب افتادگی به صورت تصاعدی بیشتر شده و اگر نتوانیم با زمان پیش برویم، عقب خواهیم افتاد.
حجت الاسلام ربانی مهم ترین عامل در جبران عقب افتادگی ها را انگیزه بالا و تلاش مضاعف دانست و بیان داشت: در کنار انگیزش نیروها، نباید علم آموزی و افزایش آگاهی را که عامل پیش برنده برنامه ریزی ها است، فراموش کنیم.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، تربیت نیروهای انسانی و پشتوانه علمی حوزه علمیه را دو وظیفه مهم این دفتر عنوان و خاطر نشان کرد: در ترسیم چشم اندازها و در انجام فعالیت های راهبردی، باید به گونه ای برنامه ریزی کنیم که این اهداف تأمین شود.
وی با اشاره به ضرورت ترسیم سند چشم انداز برای فعالیت دفتر برنامه ریزی و توسعه فناوری اطلاعات یادآور شد: همت جمعی همدلی دست اندرکاران می تواند ضمانت اجرای این سند چشم انداز باشد.
حجت الاسلام ربانی بر ضرورت تدوین آیین نامه های شغلی و انضباطی در ادارات تأکید کرد و گفت: ولی نباید این گونه آیین نامه ها باعث دست و پاگیری افرادی که قصد خدمت صادقانه دارند، بشود.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در ادامه تصریح کرد: به روز بودن مطالب و فعالیت های دفتر برنامه ریزی و توسعه فناوری اطلاعات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که می تواند در میزان جذب مخاطبان، بسیار تأثیرگذار باشد.
وی در پایان خواستار پیگیری مشکلات و معضلات موجود در فعالیت های این دفتر شد و تصریح کرد: نباید اجازه بدهیم که مشکلات و نقایص در فعالیت های ما باقی بماند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
Powered by TayaCMS