دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کمیسیون حقوق بشر اسلامی بررسی می‌کند؛ ابعاد مالکیت فکری از منظر حقوق انسانی؛ مبانی فقهی، موازین بین‌المللی و نظام حقوقی ایران

No image
کمیسیون حقوق بشر اسلامی بررسی می‌کند؛ ابعاد مالکیت فکری از منظر حقوق انسانی؛ مبانی فقهی، موازین بین‌المللی و نظام حقوقی ایران کمیسیون حقوق بشر اسلامی، میزگرد "ابعاد مالکیت فکری از منظر حقوق انسانی؛ مبانی فقهی، موازین بین‌المللی و نظام حقوقی ایران" را برگزار می‌کند.
به گزارش ایسنا، در ادامه میزگردهای علمی هفتگی واحدهای تخصصی کمیسیون حقوق بشر اسلامی، امور تحقیق و پژوهش کمیسیون نشست علمی با عنوان یاد شده را با حضور دکتر طارم سری عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه تهران، دکتر عابدی قاضی دادگستری، دکتر حبیبا عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه تهران، دکتر میرحسینی دبیر شورای عالی هماهنگی امور مالکیت فکری، حکمت‌نیا از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و وحید بزرگی از دفتر نمایندگی تام الاختیار امور سازمان تجارت جهانی در وزارت بازرگانی روز شنبه 25/ 3/ 87 در محل کمیسیون برگزار می‌کند.
در این نشست ابعاد حقوقی مربوط به مصادیق متعدد مالکیت فکری، مبانی فقهی، وضعیت نظام حقوقی ایران در این زمینه، چالش‌های موجود بین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه مورد نقد و ارزیابی قرار می‌گیرند. نمایندگان رسانه‌ها نیز در این جلسه حضور دارند. پرسش‌های این میزگرد در پایگاه اطلاع رسانی کمیسیون www.ihrc.ir قابل دسترسی است.
منبع: خبرگزاری ایسنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS