دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جعفر كذاب

No image
جعفر كذاب

 

فاطمه، دختر محمد بن هيثم مي گويد: من در خانه امام هادي(ع) بودم، موقع تولد جعفر فرزند امام هادي(ع) بود ديدم همه اهل خانه از تولد او خوشحال و مسرور هستند، ولي امام هادي(ع) از اين امر خوشحال و مسرور نبود.

    عرض کردم: آقاي من! چرا شما به خاطر اين مولود خوشحال و مسرور نيستيد؟

    حضرت فرمود: «اين امر بر تو سهل خواهد شد، زيرا به زودي او عده زيادي از مردم را گمراه مي سازد.» اين مولد همان جعفر کذاب است که پس از برادرش امام حسن عسکري(ع) ادعاي امامت نمود، در حالي که مي دانست فرزند آن حضرت صاحب الزمان حضرت مهدي(ع) امام مي باشد. و بدين وسيله گروهي از مردم گمراه خواهند شد. (1)

برگرفته از: 1- بحارالانوار، ج 50 ص 231

روزنامه كيهان، شماره 21041 به تاريخ 3/2/94، صفحه 6 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

حمایت از مالکیت معنوی در نظام کیفری ایران /بخش سوم و پایانی

حمایت از مالکیت معنوی در نظام کیفری ایران /بخش سوم و پایانی

اشاره: «حمایت از مالکیت معنوی در نظام کیفری ایران » عنوان مقاله‌ای است که بخش دوم آن در شماره قبلی صفحه حقوقی اطلاعات چاپ شد. بخش سوم وآخر این مقاله را می‌خوانیم.
راهکارهای پیشگیری از وقوع جرم

راهکارهای پیشگیری از وقوع جرم

آن گونه که واضح است امنیت اقتصادی و اجتماعی از مباحث عمده در زندگی امروزین می‌باشد.
نحوه اقامه دعوی کیفری

نحوه اقامه دعوی کیفری

پس از وقوع جرم و مشخص شدن دادگاه یا دادسرای صلاحیت دار برای رسیدگی باید تعقیب جرم، متهم یا متهمان نیز آغاز شود ولی شروع تعقیب و تحقیقات مستلزم تحقق شرایطی است.
No image

حمله خیال به مرزهای واقعیت

قدرت تخیل مثل همه نعمت‌های خداوند اعجاب آور است.
امنیت مهمترین شرط بقای یک جامعه سالم

امنیت مهمترین شرط بقای یک جامعه سالم

تغییرات و تحولات اجتماعی در هر عصر و زمانی (صرف نظر از جغرافیای وقوع) علی رغم خصوصیاتی متفاوت و گاهی حتی متضاد، با برخورداری از یک خصیصه مشترک شرایطی ویژه و فوق العاده در جامعه ایجاد می‌کنند که در نگاه متفکرین علوم انسانی در ردیف بحران‌های اجتماعی قرار می‌گیرند.
Powered by TayaCMS