دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ناسپاسی انسان

چقدر ظلوم و جهولی !! و قدر نعم ولی النعم را نمی دانی . سالها در نافرمانی و ستیزه با چنین ولی نعمی که تمام وسایل آسایش و راحت تو را فراهم نموده بدون آنکه برای او - نعوذ بالله - فایده و عایده ای تصور شود، بسر بردی و هتک حرمت کردی و بی حیایی و سرخودی را به آخر رساندی .
ناسپاسی انسان
ناسپاسی انسان

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)

ای انسان !

چقدر ظلوم و جهولی !! و قدر نعم ولی النعم را نمی دانی . سالها در نافرمانی و ستیزه با چنین ولی نعمی که تمام وسایل آسایش و راحت تو را فراهم نموده بدون آنکه برای او - نعوذ بالله - فایده و عایده ای تصور شود، بسر بردی و هتک حرمت کردی و بی حیایی و سرخودی را به آخر رساندی . اکنون که نادم شدی و برگشت نمودی و توبه کردی ، حق تعالی تو را محبوب خود گرفت . این چه رحمت واسعه و نعم وافره ای است ؟[1].

    منبع :
  • چهل حدیث حضرت امام خمینی (ره )،چاپ اول ، تابستان 1368، مرکز نشر فرهنگی رجاء ، لیتو گرافی وچاپ گلشن .
    پی نوشت :
  • [1]- چهل حدیث ، ص 236

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نقش حضرت علی (ع) در غزوه أحزاب یا خندق

نقش حضرت علی (ع) در غزوه أحزاب یا خندق

اخراج بعضى قبایل یهود مانند بنى نضیر و بنى قریظه از اطراف مدینه آنها را نسبت به مسلمین و مخصوصا نسبت به پیغمبر اکرم صلى الله علیه و آله خشمگین ساخت
جنگ احد

جنگ احد

قرشیان پس از شکست سختی که از مسلمین در جنگ بدر (سال دوم هجری) خوردند؛ تصمیم گرفتند با تمام قوا و تجهیزات خود به مسلمانان حمله کنند .
Powered by TayaCMS