دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

محبت خدا

بی خبر از حال محبین .ای بدبخت بی اطلاع از دل محبین و آتش قلب آنها. ای بی نوای غافل از سوز مخلصین و نور اعمال آنها. تو گمان کردی آنها هم اعمالشان مثل من و تو است .
محبت خدا
محبت خدا

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)

ای بیچاره !

بی خبر از حال محبین .ای بدبخت بی اطلاع از دل محبین و آتش قلب آنها. ای بی نوای غافل از سوز مخلصین و نور اعمال آنها. تو گمان کردی آنها هم اعمالشان مثل من و تو است . تو خیال میکنی که امتیاز نماز حضرت امیرالمؤ منین علیه السلام با ما این است که مد((ولاالضالین )) را طولانی تر می کند؟یا قرائتش صحیح تر است ؟ یا طول سجود و رکوع و اذکار و اورادش ‍ بیشتر است ؟ و یا امتیاز آن بزرگوار به این است که شبی چند صد رکعت نماز می خواند؟ یا مناجات سیدالساجدین علیه السلام هم مثل مناجات من و تو است ؟ او هم برای حورالعین و گلابی و انار این قدر ناله و سوز و گذار داشت ؟ به خودشان قسم است و انه لقسم عظیم [1]که اگر پشت به پشت یکدیگر دهند و بخواهند یک ((لااله الاالله )) امیرالمؤ منین را بگویند ،نمی توانند. خاک بر فرق من با این معرفت به مقام ولایت علی علیه السلام به مقام علی بن ابیطالب قسم که اگر ملائکه مقربین و انبیای مرسلین - غیر از رسول خاتم که مولای علی و غیر اوست بخواهند یک تکبیر او را بگویند، نتوانند. حال قلب آن ها را جز خود آنها نمی داند کسی [2].

    منبع :
  • چهل حدیث حضرت امام خمینی (ره )،چاپ اول ، تابستان 1368، مرکز نشر فرهنگی رجاء ، لیتو گرافی وچاپ گلشن .
    پی نوشتها:
  • [1] - و این سوگندی است بسیار بزرگ
  • [2] - چهل حدیث ، ص 65

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رمالی و ارتباط با جن از دیدگاه عرفان و فلسفه؛

رمالی و ارتباط با جن از دیدگاه عرفان و فلسفه؛

خبرگزاری فارس: استاد عرفان حوزه علمیه قم معتقد است که نفس مرتاض به وسیله ریاضت‌ها قوت پیدا می‌کند و در نتیجه دست به کارهای عجیب و غریب می‌زند، این قوت پیدا کردن نفْس، غیر از کامل شدن انسان است.
به سوی مطالعه تطبیقی فلسفه

به سوی مطالعه تطبیقی فلسفه

فلسفه در جهان اسلام دارای فراز و نشیب‌هایی بوده است به طوری که در زمان‌هایی بیشتر رواج داشته و در زمان‌هایی به علت مخالفت‌هایی از سوی برخی نهادها و مخالفان فلسفه به عزلت گراییده است، اما آنچه اکنون وضعیت فلسفه را پراهمیت کرده جایگاه فلسفه در میان علوم و تکنولوژی‌های مختلف است.
گفتگو با سرکار خانم فاطمه مینایی عضو هیأت علمی دانشنامه جهان اسلام؛ برداشتهایی از فلسفه کابردی

گفتگو با سرکار خانم فاطمه مینایی عضو هیأت علمی دانشنامه جهان اسلام؛ برداشتهایی از فلسفه کابردی

مطلب حاضر حاصل بحث و گفتگویی اینترنتی است با محقق گرامی سرکار خانم فاطمه مینایی.
Powered by TayaCMS