دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر سیّد محسن امین درباره واعظ شیعی حسن دیلمی

No image
نظر سیّد محسن امین درباره واعظ شیعی حسن دیلمی سیّد محسن امین از قول صاحب ریاض العلماء نقل مى کند که:

مجلسى و صاحب وسایل از کتاب ارشاد القلوب بسیار نقل حدیث کرده اند و بر آن اعتماد کرده اند «و قال المجلسى فى البحار الشیخ العارف ابى محمد الحسن بن محمد دیلمى له کتاب ارشاد القلوب و هو کتاب نظیف مشتمل على اخبار متینه غریبة...»([16]) علامه مجلسى در بحار گفته است: «که دیلمى صاحب کتاب ارشاد القلوب است که کتابى است پاک و منقّح و داراى اخبار شگفت و نیز کتاب اعلام الدین و غرر الاخبار که ما از این دو کمتر نقل کرده ایم...و از همه این کتاب و نقل بزرگان از آنها، عظمت و شأن مؤلف آن معلوم مى گردد.»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

فلسفه تلقین میت

فلسفه تلقین میت

در هنگام تولد بر گوش راست کودک اذان و بر گوش چپ اقامه گفته می‌شود که بیان معارف و حقایق هستی به کودک است؛ این اعمال نوعی ذکر و از باب تذکر است؛ زیرا این حقایق را پیش از این در عالم ذر دانسته و با آن معارف آشنا شده و بلکه بر اساس آیه 172 سوره اعراف بدان ایمان داشته و مهر امضا زده است.
اهمیت و نقش زیارت اربعین

اهمیت و نقش زیارت اربعین

مروری گذرا بر روایات پیامبر و اهل‌ بیت(ع) به خوبی نشان می‌دهد که از منظر فرهنگ ناب شیعه، زیارت امام حسین(ع)، ‌گریه و سوگواری بر مصائب آن امام و بزرگداشت ایام شهادت آن حضرت و یاران مظلومش، از جایگاه بلند و برجسته‌ای برخوردار است.
Powered by TayaCMS