دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر محدّث قمى درباره آقا جمال الدین محمد خوانساری

No image
نظر محدّث قمى درباره آقا جمال الدین محمد خوانساری

محدّث قمى، نویسنده سفینة البحار چنین نوشته است: «آقا جمال شخصیتى متنفذ و داراى آثار جذّاب و مورد پسند مى باشد. او در فنّ حدیث شناسى و ترجمه متون دینى از جامعیت خاصى برخوردار بود. استادم، ثقة الاسلام حاج میرزا حسین نورى ـ که رحمت خدا بر او باد ـ کتاب مزار آقا جمال را هنگامى که از نجف اشرف به کربلا مشرف مى شد، به همراه خود بر مى داشت. آقا جمال داراى خط خوشى بود و من آن را ملاحظه نمودم که بسیار زیبا و چشم نواز بود. او روى مُهرِ خویش، عبارت یا مَنْ لَهُ العِزَّةُ وَ الْجَمالُ را نقش کرده بود.»([41])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

گوینده

جدیدترین ها در این موضوع

فلسفه تلقین میت

فلسفه تلقین میت

در هنگام تولد بر گوش راست کودک اذان و بر گوش چپ اقامه گفته می‌شود که بیان معارف و حقایق هستی به کودک است؛ این اعمال نوعی ذکر و از باب تذکر است؛ زیرا این حقایق را پیش از این در عالم ذر دانسته و با آن معارف آشنا شده و بلکه بر اساس آیه 172 سوره اعراف بدان ایمان داشته و مهر امضا زده است.
اهمیت و نقش زیارت اربعین

اهمیت و نقش زیارت اربعین

مروری گذرا بر روایات پیامبر و اهل‌ بیت(ع) به خوبی نشان می‌دهد که از منظر فرهنگ ناب شیعه، زیارت امام حسین(ع)، ‌گریه و سوگواری بر مصائب آن امام و بزرگداشت ایام شهادت آن حضرت و یاران مظلومش، از جایگاه بلند و برجسته‌ای برخوردار است.
Powered by TayaCMS