دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رقابت سی هزار داوطلب برای ورود به حوزه علمیه خواهران

No image
رقابت سی هزار داوطلب برای ورود به حوزه علمیه خواهران آزمون ورودی حوزه های علمیه خواهران، صبح امروز به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آزمون ورودی مقطع کارشناسی (سطح 2) حوزه های علمیه خواهران، روز جمعه، سوم خرداد ماه به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار شد.
حجت الاسلام محسن محدث، مدیر پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور، در حاشیه برگزاری این آزمون به خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: آزمون ورودی کارشناسی (سطح2) حوزه‌های علمیه خواهران، صبح امروز در هشتاد مرکز به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار شد.
وی با بیان این که همزمان با آزمون ورودی آزمون بازپذیری نیز برگزار گردیده است، ادامه داد: تعداد شرکت کنندگان در آزمون ورودی 27 هزار نفر است که از این تعداد به میزان چند برابر ظرفیت مدارس جهت مصاحبه 20 تیرماه دعوت خواهند شد.
حجت الاسلام محدث افزود: نتایج نهایی آزمون ورودی حوزه های علمیه خواهران بیستم تیرماه از طریق مدارس علمیه خواهران در سراسر کشور و پایگاه اطلاع رسانی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران به نشانی www.whc.ir اعلام خواهد شد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب آداب و احکام آرایشگران

کتاب آداب و احکام آرایشگران

با توجه به این که فقه تبیین برنامه زندگی بر اساس ثقلین است؛ فقهای شیعه برای بهینه سازی زیبایی در زندگی زنان و مردان مسلمان احکامی تدوین نموده اند که در ابواب مختلف فقهی انعکاس دارد. از طرف دیگر الحاد و شرک با ترویج فرهنگ تبرج یعنی نمایش زیبایی در منظر نامحرمان در صدد ارائه الگوی رقیب برای مدل متقن برنامه فقه است.
کتاب جوانان و روابط

کتاب جوانان و روابط

Powered by TayaCMS