دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطه توبه

اگر ظهور حضرت حجت (ع) نزدیک باشد، باید هر کس خود را برای آن روز مهّیا سازد، از جمله این یک از گناهان توبه کند. همین توبه باعث می‌شود که دین همه بلاهایی که بر سر شیعه آمده است که واقعاً بی‌سابقه است و بلاهای دیگی که تابش از ظهور آن حضرت می‌آید، از سر شیعه رفع و دفع گردد.
مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطه توبه
مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطه توبه

مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطۀ توبه

آیت الله بهجت:

  « اگر ظهور حضرت حجت (ع) نزدیک باشد، باید هر کس خود را برای آن روز مهّیا سازد، از جمله این یک از گناهان توبه کند. همین توبه باعث می‌شود که دین همه بلاهایی که بر سر شیعه آمده است که واقعاً بی‌سابقه است و بلاهای دیگی که تابش از ظهور آن حضرت می‌آید، از سر شیعه رفع و دفع گردد.»

  • منبع: رخشاد، محمد حسین؛ در محضر حضرت آیت الله العظمی بهجت،قم، مؤسسه فرهنگی سماء، 1385ه.ش،چاپ پنجم، ص 109.
  • این موضوعات را نیز بررسی کنید:

    جدیدترین ها در این موضوع

    کتاب آداب و احکام آرایشگران

    کتاب آداب و احکام آرایشگران

    با توجه به این که فقه تبیین برنامه زندگی بر اساس ثقلین است؛ فقهای شیعه برای بهینه سازی زیبایی در زندگی زنان و مردان مسلمان احکامی تدوین نموده اند که در ابواب مختلف فقهی انعکاس دارد. از طرف دیگر الحاد و شرک با ترویج فرهنگ تبرج یعنی نمایش زیبایی در منظر نامحرمان در صدد ارائه الگوی رقیب برای مدل متقن برنامه فقه است.
    کتاب جوانان و روابط

    کتاب جوانان و روابط

    Powered by TayaCMS