دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اردوی علمی و زیارتی بانوان طلبه کهنوج و کشگویه

No image
اردوی علمی و زیارتی بانوان طلبه کهنوج و کشگویه مدرسه علمیه کهنوج و کشگویه اردوی علمی و زیارتی را به مدت سه روز ویژه بانوان طلبه این مدرسه در قم برگزار می‌کنند.
خانم غروی نائینی، مدیر تربیتی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: مدرسه علمیه کهنوج و کشگویه اردوی علمی و زیارتی را به مدت سه روز ویژه بانوان طلبه این مدرسه در قم برگزار می‌کنند.
وی با بیان این اردوی از روز گذشته در اردوگاه حضرت فاطمه الزهرا(س) قم آغاز شده است، خاطر نشان کرد: این اردو تا روز دوشنبه، هفتم مرداد ماه با حضور 75 نفر از بانوان طلبه این دو مدرسه علمیه برگزار خواهد شد.
غروی با بیان این که در سال بیش از هزار نفر از بانوان طلبه از سراسر کشور برای شرکت در اردوهای علمی و زیارتی به شهر مقدس قم سفر می‌کنند، خاطر نشان کرد: بانوان طلبه هر سال در فصل تابستان برای بهره مندی هر چه بیشتر از طرح اوقات فراغت با برپایی اردوهای علمی و زیارتی در این اردوها شرکت می‌کنند.
وی تصریصح کرد: دیدار با علما، زیارت حرم حضرت معصومه(س)،‌ مسجد مقدس جمکران و همچنین بازدید از مراکز علمی مانند کتابخانه آیت الله مرعشی نجفی، مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) را در برنامه‌های خود دارند.



منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

دو اسم جامع خداوند

دو اسم جامع خداوند

در فرهنگ قرآنی، الله و رحمن دو اسم جامع الهی است که در بردارنده دیگر اسمای الهی است.
خاطره‌ای بسیار آموزنده و جذاب از رهبر انقلاب درباره اثرات نیکی به پدر و مادر

خاطره‌ای بسیار آموزنده و جذاب از رهبر انقلاب درباره اثرات نیکی به پدر و مادر

من به شما عرض کنم که رعایت حق والدین علاوه بر آثار الهی و اخروی توفیقاتی را هم در زندگی نصیب انسان می‌کند.
چرا امام جعفرصادق(ع) قیام نکرد؟

چرا امام جعفرصادق(ع) قیام نکرد؟

چرا امام صادق(ع) با وجود 4000 شاگرد می‌فرمودند اگر فقط 40 یار می‌داشتم قیام می‌کردم؟
رابطه علم و صبر

رابطه علم و صبر

صبرهای سه گانه، یعنی صبر بر طاعت و صبر از معصیت و صبر بر مصیبت که در روایات آمده، زمانی تحقق می‌یابد که شرایطی فراهم آید.
رابطه ذره با نامتناهی

رابطه ذره با نامتناهی

اول چیزی که انسان در این نشئه دنیا بعد از بلوغ عقلی متوجه آن می‌شود این است که با ذاتی بسیار بسیار لایتناهی و غیر قابل‌وصف و بزرگ سر و کار دارد.
Powered by TayaCMS