دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری میزگرد نقش رسانه‌ها و آموزه‌های دینی در پیشگیری از ایدز در قم

No image
برگزاری میزگرد نقش رسانه‌ها و آموزه‌های دینی در پیشگیری از ایدز در قم به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، در پایان همایش نقش رسانه‌ها و آموزه‌های دینی در پیشگیری از ایدز، که هشتم آذرماه در مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد، میزگردی با حضور اساتید و صاحبنظران به منظور پاسخ‌گویی به سؤالات تشکیل شد.
در این میزگرد حجت‌الاسلام جعفر انواری، از کارشناسان علوم قرآنی، در پاسخ به سؤال نقش ازدواج موقت در کاهش آسیب‌های اجتماعی به ویژه ایدز گفت: اگر در جامعه امکان ازدواج دائم برای فرد نباشد، باتوجه به شرایط لازم، می‌تواند ازدواج موقت کند.
وی افزود: البته وظیفه مسؤولان و مردم تسهیل ازدواج جوانان است؛ زیرا ازدواج موقت اگر با توجه به مسائل اجتماعی و شرعی صورت نگیرد و به درستی در جامعه تبیین نشود، نه تنها راه‌گشای مسائل نیست، بلکه خود به عنوان مشکل خانواده‌ها را درگیر می‌کند.
حجت الاسلام انواری ادامه داد: سوء استفاده از احکام شرعی موجب زیر سؤال رفتن احکام نمی‌شود و متولیان فرهنگی موظفند جامعه را نسبت به آموزه‌های جامع و کامل اسلام برای داشتن زندگی سالم آگاه کنند.
در پایان میزگرد نیز حجت الاسلام حسام‌الدین آشنا، عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع)، اظهار داشت: اگر خانواده‌ها را با آموزش صحیح آگاه کنیم، قطعاً جامعه در برابر آسیب‌ها ایمن می‌شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

دو اسم جامع خداوند

دو اسم جامع خداوند

در فرهنگ قرآنی، الله و رحمن دو اسم جامع الهی است که در بردارنده دیگر اسمای الهی است.
خاطره‌ای بسیار آموزنده و جذاب از رهبر انقلاب درباره اثرات نیکی به پدر و مادر

خاطره‌ای بسیار آموزنده و جذاب از رهبر انقلاب درباره اثرات نیکی به پدر و مادر

من به شما عرض کنم که رعایت حق والدین علاوه بر آثار الهی و اخروی توفیقاتی را هم در زندگی نصیب انسان می‌کند.
چرا امام جعفرصادق(ع) قیام نکرد؟

چرا امام جعفرصادق(ع) قیام نکرد؟

چرا امام صادق(ع) با وجود 4000 شاگرد می‌فرمودند اگر فقط 40 یار می‌داشتم قیام می‌کردم؟
رابطه علم و صبر

رابطه علم و صبر

صبرهای سه گانه، یعنی صبر بر طاعت و صبر از معصیت و صبر بر مصیبت که در روایات آمده، زمانی تحقق می‌یابد که شرایطی فراهم آید.
رابطه ذره با نامتناهی

رابطه ذره با نامتناهی

اول چیزی که انسان در این نشئه دنیا بعد از بلوغ عقلی متوجه آن می‌شود این است که با ذاتی بسیار بسیار لایتناهی و غیر قابل‌وصف و بزرگ سر و کار دارد.
Powered by TayaCMS