دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری همایش مدیریت تحول در حوزه با رویکرد نوآوری؛ دوم خردادماه در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی قم

No image
برگزاری همایش مدیریت تحول در حوزه با رویکرد نوآوری؛ دوم خردادماه در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی قم سرپرست دفتر جنبش نرم‌افزاری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از برگزاری نشست «مدیریت تحول در حوزه با رویکرد نوآوری» دوم خردادماه در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی خبر داد.
عبدالمجید مبلغی، سرپرست دفتر جنبش نرم‌افزاری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا اظهار داشت: پیرو منویات رهبر معظم انقلاب، دفتر جنبش نرم‌افزاری سلسله نشست‌هایی با عنوان مدیریت تحول در حوزه را با رویکردهای مختلف برگزار می‌کند.
وی با اشاره به برگزاری پنجمین نشست از این سلسله نشست‌ها خاطرنشان ساخت: در نشست آینده مدیریت تحول در حوزه با رویکرد نوآوری با حضور دو تن از اندیشمندان حوزوی برگزار می‌شود.
مبلغی گفت: در این نشست حجت‌الاسلام احمد مبلغی، رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و حجت‌الاسلام علی‌دوست، استاد دروس خارج حوزه علمیه به بیان دیدگاه‌های خود می‌پردازند و رضا عیسی‌نیا نیز دبیر علمی این نشست است.
سرپرست دفتر جنبش نرم‌افزاری با اشاره به نشست‌های برگزار شده گفت: تا کنون در قالب چهار نشست مدیریت تحول در حوزه با رویکردهای متون درسی، ساختار حوزه، رویکردهای مختلف و نقش مدارس با حضور فرهیختگان و اندیشمندان حوزه برگزار شده است.
وی افزود: دفتر جنبش نرم‌افزاری در نظر دارد تا دستاوردهای این نشست‌ها را در قالب‌های مکتوب و دیجیتال در اختیار مسؤولان و مدیران و عموم علاقمندان حوزه علمیه قرار دهد.
خاطرنشان می‌شود، نشست مدیریت تحول در حوزه با رویکرد به نوآوری پنج‌شنبه، دوم خردادماه از ساعت 10:30 تا 12 در سالن همایش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار می‌شود.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

دو اسم جامع خداوند

دو اسم جامع خداوند

در فرهنگ قرآنی، الله و رحمن دو اسم جامع الهی است که در بردارنده دیگر اسمای الهی است.
خاطره‌ای بسیار آموزنده و جذاب از رهبر انقلاب درباره اثرات نیکی به پدر و مادر

خاطره‌ای بسیار آموزنده و جذاب از رهبر انقلاب درباره اثرات نیکی به پدر و مادر

من به شما عرض کنم که رعایت حق والدین علاوه بر آثار الهی و اخروی توفیقاتی را هم در زندگی نصیب انسان می‌کند.
چرا امام جعفرصادق(ع) قیام نکرد؟

چرا امام جعفرصادق(ع) قیام نکرد؟

چرا امام صادق(ع) با وجود 4000 شاگرد می‌فرمودند اگر فقط 40 یار می‌داشتم قیام می‌کردم؟
رابطه علم و صبر

رابطه علم و صبر

صبرهای سه گانه، یعنی صبر بر طاعت و صبر از معصیت و صبر بر مصیبت که در روایات آمده، زمانی تحقق می‌یابد که شرایطی فراهم آید.
رابطه ذره با نامتناهی

رابطه ذره با نامتناهی

اول چیزی که انسان در این نشئه دنیا بعد از بلوغ عقلی متوجه آن می‌شود این است که با ذاتی بسیار بسیار لایتناهی و غیر قابل‌وصف و بزرگ سر و کار دارد.
Powered by TayaCMS