دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اعزام 360 مبلغ به مناطق مرزی کشور

No image
اعزام 360 مبلغ به مناطق مرزی کشور همزمان با فرا رسیدن دهه فاطمیه و شهادت حضرت زهرا(س)، از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه، 360 مبلغ به مناطق مرزی کشور اعزام می‌شوند.
حجت الاسلام غلامرضا ناظمی، مدیر کل امور دینی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، در گفت‌ و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: همزمان با فرا رسیدن دهه فاطمیه و شهادت حضرت زهرا(س)، 360 مبلّغ به مناطق مرزی کشور اعزام می‌شوند.
وی ادامه داد: مبلغان از یازدهم خرداد ماه به مدت ده روز تا نوزدهم خردادماه به استان‌های مازندران، ایلام، کرمانشاه، کردستان، خوزستان،‌ چهارمحال بختیاری، لرستان، بوشهر و استان فارس اعزام می شوند.
مدیر کل امور دینی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، از برگزاری گردهمایی مبلغان اعزامی در روز نهم خرداد ماه خبر داد و اظهار داشت: این همایش در مسجد شهید مصطفی خمینی قم، واقع در سی‌متری هنرستان، از ساعت نه صبح، با سخنرانی حجت الاسلام حیدر مصلحی، سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، آغاز می‌شود.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

شگفتی های آفرینش در نهج البلاغه

شگفتی های آفرینش در نهج البلاغه

امیرمؤمنان علیه السلام در خطبه ای درباره آفرینش آسمان و شگفتی های آن می فرماید: «خداوند، فضای باز و پستی و بلندی و فاصله های وسیع آسمان ها را بدون این که بر چیزی تکیه کند، نظام بخشید و شکاف های آن را به هم آورد... و آفتاب را نشانه روشنی بخش روز، و ماه را با نوری کمرنگ برای تاریکی شب ها قرار داد. بعد آن دو را در مسیر حرکت خویش به حرکت درآورد و حرکت آن دو را دقیق اندازه گیری کرد تا در درجات تعیین شده حرکت کنند که بین شب و روز تفاوت باشد و قابل تشخیص شود و با رفت و آمد آن ها، شماره سال ها و اندازه گیری زمان ممکن باشد.
خلقت مورچه از نظر نهج البلاغه

خلقت مورچه از نظر نهج البلاغه

منظور از این جمله که در انبار نگهداری می نماید این است که مورچه دانه را به درون خاک می برد به طور طبیعی دانه پس از مدتی رویش می کند و از خاک سر برمی آورد اما مورچه برای جلوگیری از این امر همه دانه ها را به دو نیم تقسیم می کند و مانع از بین رفتن روزیش می شود.
چگونگی و مراحل آفرینش جهان در قرآن و نهج البلاغه

چگونگی و مراحل آفرینش جهان در قرآن و نهج البلاغه

پژوهش حاضر با عنوان چگونگی و مراحل آفرینش جهان، در پی آن است که آیات آفرینش جهان را در تفاسیر معاصر شیعه (المیزان و نمونه ) مورد بررسی قرار داده و در میان آنها حقایق ناب قرآنی را در زمینه های مبدا خلقت جهان، دوره های آفرینش وغیره روشن و آشکار سازد. برای این منظور مقدمه به تبین و پیشینۀ موضوع اختصاص یافته است و در قسمت­های بعد برخی از واژگان مفهوم شناسی شده و دیدگاه علامه طباطبایی و آیت ا... مکارم در پیدایش جهان تبیین شده است.
آفرينش جهان در نـهج البلاغه

آفرينش جهان در نـهج البلاغه

دقت و تأمل در سخنان حضرت على(ع) نشان ميدهد كه جهان دو انفجار گونه ى متفاوت را تجربه كرده است. انفجار نخست فضا و زمان و ماده را بوجود آورده است و انفجار دوم در ظرف فضا صورت گرفته و ماده را تحريك نموده است. سپس حباب ها بر خواسته و هفت آسمان را بوجود آورده اند. در پى چنين توضيحاتى خواننده ى محترم بايد بداند كه نويسنده در اين مجموعه تلاش نموده است كه با بهره گرفتن از منابع مختلف درك جديدى را از سخنان امام على(ع) در باره ى خلقت جهان كه در خطبه ى اول آمده است، ارائه دهد.
دنیاشناسی در نهج البلاغه

دنیاشناسی در نهج البلاغه

امیرمؤمنان علیه السلام به خانه یکی از یاران خویش به نام علاءبن زیاد وارد شد. وقتی خانه بسیار پر زرق و برق او را دید، فرمود: «با این خانه وسیع در دنیا چه می کنی، در حالی که در آخرت به آن نیازمندتری. آری، اگر بخواهی می توانی با همین خانه به آخرت برسی! اگر در این خانه بزرگ از مهمانان پذیرایی کنی، به خویشاوندان با نیکوکاری بپیوندی
Powered by TayaCMS