دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

محتوای قرآنی ویژه دوره پیش‌دبستانی تدوین می‌شود

No image
محتوای قرآنی ویژه دوره پیش‌دبستانی تدوین می‌شود گروه فعالیت‌های قرآنی: سازمان دارالقرآن کریم کشور در ادامه فعالیت‌های خود اقدام به تدوین و تهیه محتوای قرآن دوره پیش‌دبستانی کرده است.
«داود تک فلاح» مدیرکل طرح و برنامه سازمان دارالقرآن کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: محتوای قرآنی ویژه دوره پیش‌دبستانی، توسط سازمان دارالقرآن و با کمک آموزش و پرورش در آینده نزدیک آماده و در سطح مهد‌های قرآنی و دوره‌های پیش‌دبستانی اجرا خواهد شد.
مدیرکل طرح و برنامه سازمان دارالقرآن کشور در ادامه افزود: با توجه به این موضوع که آموزش و توجه به قرآن باید از اوان کودکی آغاز و مورد توجه واقع شود تا عمل به احکام قرآن در تمامی مقاطع زندگی جاری و ثابت باشد، برگزاری چنین دوره‌هایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
وی با اشاره به برگزاری دو دوره آموزش مجازی قرآن در سال گذشته، بیان کرد: دوره‌های مجازی آموزش قرآن، امسال با وسعت بیشتری ادامه و از لحاظ کمیت و کیفیت ارتقاء خواهند یافت، همچنین ارتقاء و پشتیبانی از سایت «تلاوت» به عنوان یکی از بزرگترین مرجع قرآنی را، از دیگر برنامه‌های این مرکز قرار داده‌ایم.
تک‌فلاح:
هفتمین همایش سراسری ناشران قرآن کریم نیز در سال جاری برگزار خواهد شد و فاز دوم تصحیح مکانیزه قرآن نیز امسال به فعالیت‌ خود ادامه می‌دهد تا زمان ارجاع قرآن‌های تصحیح شده به ناشران به حداقل برسد.
مدیر کل طرح و برنامه سازمان دارالقرآن کشور حمایت از تجهیز کتابخانه‌های تخصصی و مراکز قرآنی را نیز از جمله برنامه‌های مشخص شده در سال جدید برشمرد و گفت: کتاب‌های راهنما برای فعالان قرآنی با عنایت به تجربه 27 ساله سازمان دارالقرآن در دست تهیه است و در اختیار علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.
تک‌فلاح در ادامه تصریح کرد: برگزاری، تربیت و تأمین نیروهای متخصص قرآنی، برگزاری کارگا‌ه‌های آموزشی و دوره ارتقاء سطح حافظان و قاریان ویژه استان‌های محروم از برنامه‌های مدون سال جاری سازمان دارالقرآن کریم است.
وی در ادامه اعلام کرد: برگزاری مسابقات و همایش‌های قرآنی از دیگر برنامه‌های سازمان است که در سال گذشته با عنوان مسابقه نورالمبین انجام گرفت و امسال نیز شاهد برگزار مسابقه قرآنی«نورالهدی» با رویکرد جدید و تأکید بر مقوله تفسیر قرآن خواهیم بود.
تک‌فلاح دارالقرآن را مسئول کمیته قرآن دهه فجر اعلام و بیان کرد: این برنامه امسال با کمک و همکاری 20 موسسه، سازمان و نهاد کشوری ساماندهی خواهد شد تا مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران هر چه باشکوه‌تر برگزار شود.
وی به برگزاری مراسم تکریم از چهره‌های قرآنی اشاره و بیان کرد: هفتمین همایش سراسری ناشران قرآن کریم نیز در سال جاری برگزار خواهد شد و فاز دوم تصحیح مکانیزه قرآن نیز امسال به فعالیت‌ خود ادامه می‌دهد تا زمان ارجاع قرآن‌های تصحیح شده به ناشران به حداقل برسد.
مدیر کل طرح و برنامه سازمان دارالقرآن کشور، نظارت و ارزشیابی ادارات تبلیغات اسلامی کشور، ساماندهی، هدایت و حمایت اتحادیه قرآنی مردمی را گام موثری اعلام کرد که در سال جاری پیگیری خواهد شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

شگفتی های آفرینش در نهج البلاغه

شگفتی های آفرینش در نهج البلاغه

امیرمؤمنان علیه السلام در خطبه ای درباره آفرینش آسمان و شگفتی های آن می فرماید: «خداوند، فضای باز و پستی و بلندی و فاصله های وسیع آسمان ها را بدون این که بر چیزی تکیه کند، نظام بخشید و شکاف های آن را به هم آورد... و آفتاب را نشانه روشنی بخش روز، و ماه را با نوری کمرنگ برای تاریکی شب ها قرار داد. بعد آن دو را در مسیر حرکت خویش به حرکت درآورد و حرکت آن دو را دقیق اندازه گیری کرد تا در درجات تعیین شده حرکت کنند که بین شب و روز تفاوت باشد و قابل تشخیص شود و با رفت و آمد آن ها، شماره سال ها و اندازه گیری زمان ممکن باشد.
خلقت مورچه از نظر نهج البلاغه

خلقت مورچه از نظر نهج البلاغه

منظور از این جمله که در انبار نگهداری می نماید این است که مورچه دانه را به درون خاک می برد به طور طبیعی دانه پس از مدتی رویش می کند و از خاک سر برمی آورد اما مورچه برای جلوگیری از این امر همه دانه ها را به دو نیم تقسیم می کند و مانع از بین رفتن روزیش می شود.
چگونگی و مراحل آفرینش جهان در قرآن و نهج البلاغه

چگونگی و مراحل آفرینش جهان در قرآن و نهج البلاغه

پژوهش حاضر با عنوان چگونگی و مراحل آفرینش جهان، در پی آن است که آیات آفرینش جهان را در تفاسیر معاصر شیعه (المیزان و نمونه ) مورد بررسی قرار داده و در میان آنها حقایق ناب قرآنی را در زمینه های مبدا خلقت جهان، دوره های آفرینش وغیره روشن و آشکار سازد. برای این منظور مقدمه به تبین و پیشینۀ موضوع اختصاص یافته است و در قسمت­های بعد برخی از واژگان مفهوم شناسی شده و دیدگاه علامه طباطبایی و آیت ا... مکارم در پیدایش جهان تبیین شده است.
آفرينش جهان در نـهج البلاغه

آفرينش جهان در نـهج البلاغه

دقت و تأمل در سخنان حضرت على(ع) نشان ميدهد كه جهان دو انفجار گونه ى متفاوت را تجربه كرده است. انفجار نخست فضا و زمان و ماده را بوجود آورده است و انفجار دوم در ظرف فضا صورت گرفته و ماده را تحريك نموده است. سپس حباب ها بر خواسته و هفت آسمان را بوجود آورده اند. در پى چنين توضيحاتى خواننده ى محترم بايد بداند كه نويسنده در اين مجموعه تلاش نموده است كه با بهره گرفتن از منابع مختلف درك جديدى را از سخنان امام على(ع) در باره ى خلقت جهان كه در خطبه ى اول آمده است، ارائه دهد.
دنیاشناسی در نهج البلاغه

دنیاشناسی در نهج البلاغه

امیرمؤمنان علیه السلام به خانه یکی از یاران خویش به نام علاءبن زیاد وارد شد. وقتی خانه بسیار پر زرق و برق او را دید، فرمود: «با این خانه وسیع در دنیا چه می کنی، در حالی که در آخرت به آن نیازمندتری. آری، اگر بخواهی می توانی با همین خانه به آخرت برسی! اگر در این خانه بزرگ از مهمانان پذیرایی کنی، به خویشاوندان با نیکوکاری بپیوندی
Powered by TayaCMS