دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

عن موسی بن جعفر (علیه ‌السّلام) قال:«مَنْ تَعَلَّم فی شبابه کان بمنزلة الرَّسم فی الحَجَر»

حضرت موسی بن جعفر (علیه‌السّلام) فرموده است: «که آموخته‌های دوران جوانی مانند نقشی است که بر سنگ حجّاری شده باشد (یعنی ثابت و پایدار می‌ماند)».(سفینه البحار، ص 680)
عن موسی بن جعفر (علیه ‌السّلام) قال:«مَنْ تَعَلَّم فی شبابه کان بمنزلة الرَّسم فی الحَجَر»
عن موسی بن جعفر (علیه ‌السّلام) قال:«مَنْ تَعَلَّم فی شبابه کان بمنزلة الرَّسم فی الحَجَر»

عن موسی بن جعفر (علیه ‌السّلام) قال:

«مَنْ تَعَلَّم فی شبابه کان بمنزلة الرَّسم فی الحَجَر» (سفینه البحار، ص 680)

حضرت موسی بن جعفر (علیه‌السّلام) فرموده است:

«که آموخته‌های دوران جوانی مانند نقشی است که بر سنگ حجّاری شده باشد (یعنی ثابت و پایدار می‌ماند)».

توضیح: ذهن نوجوان مانند یک ورق سفید از نقش‌های خوب و بد اجتماعی خالی است و به خود رنگی نگرفته است، نوجوان از محیط محدود کودکی خارج شده و می‌خواهد در محیط وسیع اجتماعی قدم بگذارد در این اوضاع باید مراقب باشد که عناصر فاسد اجتماع در او نفوذ نکنند. باید در این دوران بیشتر مراقب باشد تا ناپاکی‌هایی از قبیل دوستان و مجالس بد او را به سمت و سوی انحراف نکشاند که سرانجام آن بدبختی در دنیا و آخرت است.

امیرالمؤمنین می‌فرماید: «انما قلب الحَدَث کالارض الخالیه ما ألقی فیها من شحیٌ قَبَلْتهُ» (نهج البلاغه، ص 903)

«دل نوجوان مانند زمین آماده‌ایست که از هر سبزه و گیاه خالی باشد هر بذری که در آن افشانده شود می‌پذیرد و در آغوش خود بخوبی می‌پرورد».

بنابراین اولین و بهترین بذری که باید در زمین با استعداد دل نوجوانان افشانده شود بذر پر برکت علم و دانش است که اگر علم به همراه ایمان در انسان جمع شود عامل اساسی سعادت و خوشبختی است و این علم است که باعث شکفته شدن عقل و بروز کمالات انسانی است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
Powered by TayaCMS