دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پایین ترین حد ازبهشت

No image
پایین ترین حد ازبهشت

    دورترین جای بهشت

    رسولُ اللَّهِ صلى الله عليه و آله: ‏ امام صادق عليه السلام: دون ‏پايه‏ ترين فرد بهشت چنان است كه اگر جنّ و انس ميهمان او شوند همه را از خوراك و آشاميدنى پذيرايى مى‏ كند و از آنچه نزد خودش دارد چيزى كم نمى ‏شود!. [1]

    پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: دون پايه ‏ترين فردِ بهشت، فردى است كه ديدن قلمرو پادشاهى‏ اش هزار سال به درازا مى ‏كشد و دورترين نقطه آن را چنان مى‏ بيند كه همسران و خدمتكاران و تخت‏هاى پادشاهى خود را مشاهده مى ‏كند.

    محله پایین بهشت

    الامام الصادق علیه السلام: ‏ إنَّ أدنى‏ أهْلِ الجَنّةِ مَنزِلًا لَو نَزلَ بهِ‏الثّقَلانِ- الجِنُّ والإنسُ- لَوَسِعَهُم طَعاماً وشَراباً، ولا يَنْقُصُ مِمّا عِندَهُ شَي‏ءٌ [2]

    امام صادق عليه السلام: دون ‏پايه‏ ترين فرد بهشت چنان است كه اگر جنّ و انس ميهمان او شوند همه را از خوراك و آشاميدنى پذيرايى مى‏ كند و از آنچه نزد خودش دارد چيزى كم نمى ‏شود!.

    کمترین نعمت بهشت

    الامام الصادق علیه السلام: ‏ إنّ مِن أدنى‏ نَعيمِ أهْلِ الجَنّةِ أنْ يُوجَدَ رِيحُها مِن مَسيرَةِ ألفِ عامٍ من مَسافةِ الدُّنيا. [3]

    امام صادق عليه السلام: كمترين نعمت بهشتيان چنان است كه بويش از فاصله هزار سال به مشام مى ‏رسد.

منابع:

  1. كنز العمّال: 39281، 39292 مع تفاوت يسير في اللفظ.
  2. بحار الأنوار: 8/ 120/ 11.
  3. تفسير نور الثقلين: 5/ 484/ 57
  4. .

منبع:پژوهه تبلیغ

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)5

جناب آقای مصطفی حسنی نقل کردند:هنگامیکه آقای مجتهدی در منزل آقای حاج فتحعلی اقامت داشتند، جهت دیدار از ایشان با عده ای از دوستان به قزوین سفر کردیم و به عنوان هدیه قالیچه ای که بر روی آن نام مبارک «یا قائم آل محمد» نقش بسته بود را به همراه خود بردیم. هنگامی که خدمت آقا رسیده و قالیچه را تقدیم نمودیم ایشان با ادب و احترام خاصی قالیچه را بوسیده و حکایتی را در خصوص اسم اعظم پروردگار بیان فرمودند.
No image

احکام خمس

خمس يكى از فروع دين است كه مظهر تعبد و سپاس از موهبتهاى الهى است. خمس اعلام همدردى با مستمندان و مشاركت در جهاد مالى است.
No image

نظم و انضباط

در این بخش به موضوع "نظم و انضباط" در سیره تبلیغی معصومین اشاره شده است.
No image

احکام حدود

در این بخش به بیان حدودی مانند حد زنا، انواع حد زنا،حدّ لواط، مقدار حدّ لواط،حدّ مساحقه،حد قيادت، حدّ قذف در موضوع روش بیان احکام پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS