دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پاداش زیات قبر حسین (ع) و مردن در این راه

No image
پاداش زیات قبر حسین (ع) و مردن در این راه

هشام بن سالم مي گويد: مردي به حضور امام صادق(ع) شرفياب شد، و عرض کرد: اي فرزند رسول خدا! آيا قبر جد و پدر بزرگوارت حضرت اباعبدالله الحسين را مي توان زيارت نمود؟ امام صادق(ع) فرمود: آري.

عرض کرد: پاداش کسي که قبر مطهر امام حسين(ع) را زيارت کند چيست؟

فرمود: اگر به امامت او معتقد باشد و از سنت و سيره آن حضرت پيروي کند، بهشت مينو پاداش او است.

عرض کرد: اجر و پاداش کسي که در راه سفر به کربلاو زيارت قبر امام حسين(ع) بميرد و از دنيا برود چيست؟

حضرت فرمود: از جمله پاداشي که به او عطا مي شود اين است که فرشتگان رحمت به تشييع جنازه او مي آيند، حنوط و لباسش را از بهشت مي آورند، بر پيکر او نماز مي گزارند، بر او کفني از بهشت مي پوشانند، فرشي از گل و ريحان برايش مي گسترانند، تنگناي قبر او از چهار طرف از پايين پا و بالاي سر و چپ و راست بر او وسيع مي گردد، از درون قبرش دري به سوي بهشت باز مي گردد، و بوي عطر دل انگيز بهشتي فضاي قبر او را پر مي سازد، او در اين شرايط روحاني و معنوي هست تا وقتي که قيامت فرا مي رسد.(1)

روزنامه كيهان، شماره 21192 به تاريخ 5/8/94، صفحه 8 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قال الله الحکیم: « إِنَّ الْإِنسَانَ خُلِقَ هَلُوعًا » (معارج/19)

قال الله الحکیم: « إِنَّ الْإِنسَانَ خُلِقَ هَلُوعًا » (معارج/19)

«همانا انسان آزمند و حریص آفریده شده است» (با شرح)
«وَمِنَ النَّاسِ مَن یَشْرِی نَفْسَهُ ابْتِغَاء مَرْضَاتِ اللّهِ وَاللّهُ رَؤُوفٌ بِالْعِبَاد» (بقره/207)

«وَمِنَ النَّاسِ مَن یَشْرِی نَفْسَهُ ابْتِغَاء مَرْضَاتِ اللّهِ وَاللّهُ رَؤُوفٌ بِالْعِبَاد» (بقره/207)

«افرادی هستند (امیر مؤمنان علی (علیه‌السّلام)) که جان خویش را با خداوند معامله می‌کند به خاطر به دست آوردن رضایت او، و خداست که نسبت به بندگانش مهربان است».
قال الله الحکیم:  «ان الذین یوذون الله و رسوله لعنهم الله فى الدنیا و الاخرة»

قال الله الحکیم: «ان الذین یوذون الله و رسوله لعنهم الله فى الدنیا و الاخرة»

«آنان‌که خدا و رسول را به مخالفت آزار و اذیت مى‌کنند خدا آن‌ها را در دنیا و آخرت لعن کرده است» (احزاب،57)
Powered by TayaCMS