دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حوزه های علمیه برای پژوهش از ابزارهای جدید استفاده کنند.

No image
حوزه های علمیه برای پژوهش از ابزارهای جدید استفاده کنند.
رسا، سرویس فرهنگی ـ استاد حوزه علمیه قم گفت: فعالیت‌های رسانه‌ای حوزویان نباید تنها در حوزه زبان‌های فارسی و عربی خلاصه شود.
حجت الاسلام مجتبی نورمفیدی، از اساتید حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: انتقال پیام، فرهنگ و محتوای غنی حوزه های علمیه نیاز ضروری جهان کنونی است.
وی در ادامه افزود: اصیل‌ترین مرکزی که می تواند فرهنگ غنی اسلام و تشیع را به جهانیان معرفی کند حوزه‌ علمیه است و برای انتقال این فرهنگ استفاده از دنیای رسانه و دیجیتال یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
استاد حوزه علمیه قم تاکید کرد: کار مهم دیگری که حوزه علمیه باید انجام دهند این است که استفاده از ابزارهای جدید برای تحقیق و پژوهش را گسترش دهد و نتیجه پژوهش‌های حوزویان را در اختیار اندیشمندان قرار دهند.
حجت الاسلام نورمفیدی استفاده حوزه از ابزار جدید برای سهولت دسترسی به پیام و فرهنگ غنی حوزه در بخش های آموزش و پژوهش را ضروری دانست وخاطر نشان کرد: حوزه های علمیه باید به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر در این عرصه وارد شود و موسسات و مراکزی که می‌توانند در این بخش فعالیت کنند باید تمام توان و تلاش خود را برای تحقق آن به کار گیرند.
وی همچنین تصریح کرد: البته تاکنون گام‌های بسیار خوبی دراین زمینه برداشته شده است و درحال حاضر مراکز و موسسات مختلفی هستند که انصافا گام‌های خوبی را برمی‌دارند، ولی به نظر می‌رسد برای رسیدن به وضعیت مطلوب باید کارهای اساسی‌تری صورت گیرد.
این استاد حوزه با اشاره به این که فعالیت‌های رسانه‌ای حوزویان نباید تنها در حوزه زبان‌های فارسی و عربی خلاصه شود، افزود: به نظر می‌رسد تحول در عرصه رسانه نباید فقط در حوزه زبان عربی و فارسی صورت گیرد چرا که دانشگاه‌ها و مراکز علمی دنیا تشنه آشنایی با دین مبین اسلام هستند ولی ازآن جا که ما با زبان عربی و فارسی برنامه‌های خود را ارئه می کنیم سایر علاقمندان در گوشه و کنار جهان نمی‌توانند از داشته‌های ما استفاده کنند.
 
منبع:

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قبض وبسط نظریات دیانت مسیحی در گذر تاریخ ‌

قبض وبسط نظریات دیانت مسیحی در گذر تاریخ ‌

اشاره: این مقاله مجال اندکی برای بررسی تاریخی و گاهی تحلیلی دیانت مسیحی و نحوه انسجام یافتن اصلی ترین عقاید آنها نسبت به مسئله تثلیث و کتاب مقدس است و به هیچ وجه قصد تخریب و یا احیانا جسارت نسبت به پیروان این دیانت عظیم را ندارد.
No image

باور شیعی؛ موعود جهانی

اندیشه نجات و منجی موعود از فراگیرترین اندیشه‌های بشری است.
No image

مفهوم معنویت در اسلام و مسیحیت و تفاوت های آن

معنویت از مفاهیمی به شمار می‌آید که بشر به خصوص در دوران فرامدرن توجه بیشتری را به آن مبذول داشته است لکن همواره بحث درباره منبع معنویت و به عبارت دیگر معنویت حقیقی و مجازی در محافل مختلف مطرح بوده است.
از عیسی مسیح چه می دانیم؟

از عیسی مسیح چه می دانیم؟

ایام ولادت حضرت عیسی (علیه‌السلام) و روزهای آغاز سال جدید میلادی است، پیامبری که از رسولان "اولوالعزم" و یکی از پیامبران بزرگ
شناخت ویژگی های اسرائیلی

شناخت ویژگی های اسرائیلی

قرآن به یهود با دو عنوان متفاوت توجه داشته و رفتار و صفات آنها را در حوزه‌های بینش و نگرش و کنش توصیف و تحلیل می‌کند. گاه از آنان به عنوان یهود یاد می‌کند و گاه دیگر از آنان با عنوان بنی اسرائیل سخن می‌گوید.
Powered by TayaCMS