دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

افتتاح نمایشگاه یاد یار مهربان در مصلی امام خمینی(ره)

No image
افتتاح نمایشگاه یاد یار مهربان در مصلی امام خمینی(ره) ‌مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه "یاد یار مهربان" با هدف ارتقای فرهنگ کتاب و کتابخوانی در ‌میان دانش آموزان، حمایت از ناشران و توسعه علم و در راستای طرح اهدای کتاب به مدارس با ‌حضور 422 ناشر، روز شنبه 12 آبان ماه، ساعت 30/15 در شبستان مصلی بزرگ امام خمینی ‌‌(ره) با حضور غلامعلی حدادعادل رئیس مجلس شورای اسلامی، محمدباقر قالیباف ‌شهردار تهران و تنی چند از مسئولان فرهنگی برگزار می شود. ‌به گزارش مهر، در این دوره از نمایشگاه "یاد یار مهربان" که از تاریخ 13 تا 20 آبان ماه جاری ‌در مصلی امام خمینی و با بودجه ای معادل 2 میلیارد و چهارصد میلیون تومان برگزار می شود، ‌علاوه بر حضور 422 ناشر، 120 شرکت کننده نیز در بخش جنبی نمایشگاه فعالیت خواهند ‌داشت.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است
Powered by TayaCMS