دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ایران در عرصه اطلاع ‌رسانی موفق بوده است

No image
ایران در عرصه اطلاع ‌رسانی موفق بوده است حجت الاسلام مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت جمهوری اسلامی ایران توانسته در عرصه اطلاع‌رسانی توفیق‌های خوب کسب کند و دیگر بنگاه‌های خبری خارجی نمی‌توانند آنگونه که خود می‌خواهند برای ایران در دنیا خبر درست کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی در سومین جشنواره سراسری نشریات فرهنگی که صبح امروز به همت سازمان تبلیغات اسلامی در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، گفت: "در اینکه آگاهی‌بخشی و بدست آوردن آگاهی از ضرورت‌های بشری است، شکی نیست. بر این اساس باید با توسل به اطلاع‌رسانی بسیاری از گرفتاری‌ها را کم کرد."
دکتر خاموشی در ادامه گفت: "بشریت برای بهتر زیستن و بهتر فکر کردن چه از لحاظ فردی و چه اجتماعی، خانوادگی و ... نیاز به اطلاعات دارد." رئیس سازمان تبلیغات اسلامی متذکر شد: "اطلاع رسانی در جهان امروز از ضرورت‌های غیر‌قابل انکار است."
وی در تبیین این پرسش که چرا باید اطلاع رسانی کرد، گفت: "امروزه نیاز به یک مدیریت در عرصه اطلاع رسانی هست، چرا که بیشتر کمپانی‌های اطلاع‌رسانی دنیا پشتوانه مالی و اقتصادی دارند و به این وسیله افکار را هدایت می‌کنند."
خاموشی ادامه داد: "با توجه به اینکه سرعت، دقت و حجم تولیدی اطلاعات در جهان امروز حرف نخست را می‌زند، ما نیز می‌خواهیم مدیریت اطلاع‌رسانی دست خودمان باشد." وی تصریح کرد: "رسالت ما در بحث اطلاع‌رسانی و فضا سازی خبر همان کالا و ارمغان انقلاب اسلامی یعنی فرهنگ انقلاب است."
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه سخنان خود گفت: "فرهنگ ما برگرفته از دین و وحی است و در عین حال این فرهنگ هیچ تضادی با ملیت ما ندارد."

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارتحال آیت الله سید محمد حسن مرعشی شوشتری(ره) عضو مجلس خبرگان رهبری

ارتحال آیت الله سید محمد حسن مرعشی شوشتری(ره) عضو مجلس خبرگان رهبری

ارتحال آیت الله سید محمد حسن مرعشی شوشتری(ره) عضو مجلس خبرگان رهبری
فیلم زندگانی امام خمینی(ره) به زبان سواحلی در تانزانیا ترجمه شد

فیلم زندگانی امام خمینی(ره) به زبان سواحلی در تانزانیا ترجمه شد

برای نخستین بار فیلم زندگانی سیاسی حضرت امام خمینی(ره) از سوی رایزنی فرهنگی ایران به زبان سواحلی در دارالسلام ترجمه شد.
آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی؛ فرهنگ مهدویت، فرهنگ ایثار و معنویت و رسیدن به قله کمال انسانیت است

آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی؛ فرهنگ مهدویت، فرهنگ ایثار و معنویت و رسیدن به قله کمال انسانیت است

آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی در پیامی مسلمانان جهان را به برگزاری هر چه باشکوه‌تر جشن‌های نیمه شعبان فراخواندند.
سخنرانی علی‌اکبر ولایتی درباره مهدویت در جمکران

سخنرانی علی‌اکبر ولایتی درباره مهدویت در جمکران

رویکرد رسانه‌‌های بین‌المللی با موضوع «مهدویت» با حضور علی‌اکبر ولایتی در مسجد جمکران بررسی می‌شود.
دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع

دیدار ‌اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری با مراجع

اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با هدف تشریح برنامه‌ها و عملکرد نیروی انتظامی در طرح ارتقای امنیت اجتماعی و بهره گیری از راهکارهای عملی در این باره، ‌صبح امروز، 23 آبان‌ماه، با تعدادی از مراجع تقلید و علما در قم دیدار کرد.
Powered by TayaCMS