دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برپایی همایش گفت‌وگو زبان تمدن‌ها در عربستان.

No image
برپایی همایش گفت‌وگو زبان تمدن‌ها در عربستان.
همایشی با عنوان «گفت‌وگو زبان تمدن‌ها» با هدف ارائه راه‌های مبارزه با افکار انحرافی و تثبیت گفت‌وگوی تمدن‌ها 24 تا 26 مهرماه در عربستان برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روزنامه دارالحیات، در این همایش که کارشناسان و متخصصان دینی زیادی از کشورهای اسلامی حضور خواهند داشت درباره مسائلی چون ترور، خشونت و مضرات آن، هنر گفت‌وگو‌، مشکلات جوانان در جوامع اسلامی، خواسته‌های جوانان و مسلمانان از جامعه، از مسائلی است که مورد بررسی قرار می‌گیرد.                        
همچنین برنامه‌هایی چون اجرای گفت‌وگوهای سازنده با جوانان، شناخت و تبیین موضوع گفت‌وگوی ادیان، فرهنگ‌ها و تمدن‌ها در این نشست عنوان می شود.‌
 
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است
Powered by TayaCMS