دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بزرگترین مسجد اوگاندا افتتاح می‌شود

No image
بزرگترین مسجد اوگاندا افتتاح می‌شود بزرگترین مسجد اوگاندا چهارشنبه 29 اسفندماه با حضور رؤسای کشورهای آفریقایی افتتاح می‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلامیک نیوز، مسئولان اوگاندا در کامپالا پایتخت این کشور اعلام کردند: بزرگترین مسجد اوگاندا چهارشنبه 29 اسفند ماه با حضور دهها نفر از رؤسای جمهور آفریقا چون رواندا، چاد، سودان، تانزانیا، سنگال، مالزی، نیجر و کنیا طی مراسمی رسمی افتتاح خواهد شد.
این مسجد با هزینه معمر قذافی رهبر لیبی به اتمام رسیده است از این رو به این مسجد نام رهبر لیبی را داده اند.
این مسجد دارای سبک معماری بسیار زیبایی است که در آفریقا منحصر به فرد بوده و گنجایش بیش از 12 هزار نفر را دارد. این مسجد از شاهکارهای معماری به شمار می رود که به زیبایی شهر کامپالا می افزاید و آن را افتخار شهر و افتخار مردم اوگاندا می دانند.
علاوه بر رؤسای جمهور بیش از 3 هزار و 500 نماینده برای افتتاح این مسجد حضور خواهند داشت که پس از آن گردهمایی ویژه ای را در زمینه مسائل موجود در آفریقا و بحران دارفور برگزار می کنند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نیازی خطیر به نام هویت ملی

نیازی خطیر به نام هویت ملی

پژوهشکده تاریخ اسلام، نشست «هویت ملی در روند تاریخ از منظر روان شناسی»را با سخنرانی دکتر حسین مجتهدی برگزار کرد.
شگفت انگیز مثل عاشقی

شگفت انگیز مثل عاشقی

چه بسیار حلاج‌ها بر دار کردند به جرم او و چه بسیار مجنون‌ها که جان دادند با زمزمه اش و چه بسیار فرهادها در گور شدند از ترس فقدانش و چه بسیار زلیخاها پشت به دنیا کردند از غمش و چه بسیار شیرین‌ها به خواب ابدی رفتند با بیدادش و این طبیعت شگفت انگیز او بود که پود سرنوشت وفادارترین پیروانش را با تار رنج گره زند بر دار زمان.
آزاداندیشی

آزاداندیشی

رابطه میان سنت و مدرنیته یکی از دغدغه‌های اساسی روشنفکران ایران طی صد سال اخیر بوده است
موفقیت و موفقیت‌ها بخش اول

موفقیت و موفقیت‌ها بخش اول

موضوع این گفتگو چیزى نیست، جز موفقیت. استحضار دارید که مسئله موفقیت‌به‌صورت تقریبى هم در بین جوانها و هم در غیر جوانها موضوعیت دارد و در دوره‌کنونى به‌شدت بر این موضوعیت مقدار زیادى نیز افزوده شده است و کم نیستندکسانى‌که به موفقیت فکر مى‌کنند. نخستین سؤالى که قابلیت طرح دارد، این است که شما موفقیت به چه چیزى ‌مى‌گویید؟ موفقیت را چگونه تعریف مى‌کنید و نگاه‌تان به مسائل و زوایاى آن‌چگونه است؟
حرکت بین سنت و تجدد

حرکت بین سنت و تجدد

گفت‌و‌گو با حجت‌الاسلام والمسلمین علی باقری‌فر مدیر مسئول موسسه فرهنگی هنری دین پژوهشی بشرا
Powered by TayaCMS