دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تهدیدهای آمریکا،مسئولان و نخبگان را مصمم تر می کند.

No image
تهدیدهای آمریکا،مسئولان و نخبگان را مصمم تر می کند. به گزارش روز یکشنبه ایرنا به‌نقل از جامعه‌اسلامی مهندسین، وی در حاشیه نشست جامعه اسلامی مهندسین به خبرنگاران گفت: نباید تنها وزارت علوم مسوول رسیدگی به نخبگان سیاسی باشد،بلکه جامعه و طیف‌های مختلف بیرونی نیز باید اهمیت ویژه‌ای برای نخبگان سیاسی قائل باشند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، تاکید کرد: نخبگان سیاسی در تشکل‌های دانشجویی دانشگاهها حضور دارند.
زاهدی تاکید کرد: بحث نخبگان سیاسی باید از سوی رسانه‌های جمعی پیگیری شود و رسانه‌ها باید در این بحث وظیفه‌ای خود را به خوبی انجام دهند.
وی در خصوص برنامه‌های وزارت علوم برای پرورش نخبه‌های سیاسی در کشور گفت: معاونت فرهنگی وزارت علوم چهارچوبی برای این کار دارد و بر اساس آن موضوع نخبگان سیاسی را پیگیری می‌کند گرچه مسوولیت اصلی آن برعهده وزارت علوم نیست .
زاهدی با بیان اینکه وزارت علوم جایگاه ویژه‌ای را برای تشکل‌های دانشجویی قائل است، گفت: تشکل‌های اساتید نیز جایگاه ویژه‌ای در وزارت علوم دارند و ما احترام خاصی برای آنها قائل هستیم .
وی در خصوص مقصران اصلی منتقل نشدن پیام و آثار ‪ ۱۳‬آبان به نسل جدید، گفت: در ابتدا مسوولان مقصرند و سپس رسانه‌ها که باید وظیفه‌خود را در این خصوص انجام دهند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری درباره استفاده از نام مستعار نیز گفت: استفاده از اسم مستعار برای بسیاری از نیروهای امنیتی خوب است به همین جهت نمی‌توان گفت همیشه این کار امری ناپسند است.
زاهدی در عین حال تاکید کرد: اگر کسی بخواهد از اسم مستعار سوء‌استفاده کند و یا به منافع شخصی و ملی ضربه بزند، باید به مجازات برسد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نیازی خطیر به نام هویت ملی

نیازی خطیر به نام هویت ملی

پژوهشکده تاریخ اسلام، نشست «هویت ملی در روند تاریخ از منظر روان شناسی»را با سخنرانی دکتر حسین مجتهدی برگزار کرد.
شگفت انگیز مثل عاشقی

شگفت انگیز مثل عاشقی

چه بسیار حلاج‌ها بر دار کردند به جرم او و چه بسیار مجنون‌ها که جان دادند با زمزمه اش و چه بسیار فرهادها در گور شدند از ترس فقدانش و چه بسیار زلیخاها پشت به دنیا کردند از غمش و چه بسیار شیرین‌ها به خواب ابدی رفتند با بیدادش و این طبیعت شگفت انگیز او بود که پود سرنوشت وفادارترین پیروانش را با تار رنج گره زند بر دار زمان.
آزاداندیشی

آزاداندیشی

رابطه میان سنت و مدرنیته یکی از دغدغه‌های اساسی روشنفکران ایران طی صد سال اخیر بوده است
موفقیت و موفقیت‌ها بخش اول

موفقیت و موفقیت‌ها بخش اول

موضوع این گفتگو چیزى نیست، جز موفقیت. استحضار دارید که مسئله موفقیت‌به‌صورت تقریبى هم در بین جوانها و هم در غیر جوانها موضوعیت دارد و در دوره‌کنونى به‌شدت بر این موضوعیت مقدار زیادى نیز افزوده شده است و کم نیستندکسانى‌که به موفقیت فکر مى‌کنند. نخستین سؤالى که قابلیت طرح دارد، این است که شما موفقیت به چه چیزى ‌مى‌گویید؟ موفقیت را چگونه تعریف مى‌کنید و نگاه‌تان به مسائل و زوایاى آن‌چگونه است؟
حرکت بین سنت و تجدد

حرکت بین سنت و تجدد

گفت‌و‌گو با حجت‌الاسلام والمسلمین علی باقری‌فر مدیر مسئول موسسه فرهنگی هنری دین پژوهشی بشرا
Powered by TayaCMS