دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جشنواره کریمه اهل بیت نقد می شود

No image
جشنواره کریمه اهل بیت نقد می شود به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حمید رسایی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در اختتامیه جشنواره کریمه اهل بیت در حرم حضرت معصومه(س)، گفت: به زودی جشنواره کریمه اهل بیت(ع) با حضور هنرمندان و کارشناسان نقد خواهد شد.
وی ادامه داد: به نظر می‌رسد برای این که این جشنوراه در سال‌های آینده پربار و قوی باشد، باید نقد شود تا کاستی‌ها در برنامه‌های آینده برطرف گردد.وی افزود: استقبال مردم از این نماشگاه باورکردنی نبود که این استقبال به بیش از 350هزار نفر رسید که 25 هزار نفر از آنان را جوانان دانش آموز به خود اختصاص داده بودند.
دبیر جشنواره کریمه اهل بیت(ع)، یادآورشد: افزون بر برنامه‌های متنوع در نمایشگاه کریمه اهل بیت(ع) کتابی با موضوع حضرت معصومه(س) در شمارگان هشتاد هزار نسخه به چاپ رسید و در میان مردم توزیع شد و هم‌چنین این کتاب برای انگلیسی زبانان ترجمه شده و در اختیار آنان قرار گرفت.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نیازی خطیر به نام هویت ملی

نیازی خطیر به نام هویت ملی

پژوهشکده تاریخ اسلام، نشست «هویت ملی در روند تاریخ از منظر روان شناسی»را با سخنرانی دکتر حسین مجتهدی برگزار کرد.
شگفت انگیز مثل عاشقی

شگفت انگیز مثل عاشقی

چه بسیار حلاج‌ها بر دار کردند به جرم او و چه بسیار مجنون‌ها که جان دادند با زمزمه اش و چه بسیار فرهادها در گور شدند از ترس فقدانش و چه بسیار زلیخاها پشت به دنیا کردند از غمش و چه بسیار شیرین‌ها به خواب ابدی رفتند با بیدادش و این طبیعت شگفت انگیز او بود که پود سرنوشت وفادارترین پیروانش را با تار رنج گره زند بر دار زمان.
آزاداندیشی

آزاداندیشی

رابطه میان سنت و مدرنیته یکی از دغدغه‌های اساسی روشنفکران ایران طی صد سال اخیر بوده است
موفقیت و موفقیت‌ها بخش اول

موفقیت و موفقیت‌ها بخش اول

موضوع این گفتگو چیزى نیست، جز موفقیت. استحضار دارید که مسئله موفقیت‌به‌صورت تقریبى هم در بین جوانها و هم در غیر جوانها موضوعیت دارد و در دوره‌کنونى به‌شدت بر این موضوعیت مقدار زیادى نیز افزوده شده است و کم نیستندکسانى‌که به موفقیت فکر مى‌کنند. نخستین سؤالى که قابلیت طرح دارد، این است که شما موفقیت به چه چیزى ‌مى‌گویید؟ موفقیت را چگونه تعریف مى‌کنید و نگاه‌تان به مسائل و زوایاى آن‌چگونه است؟
حرکت بین سنت و تجدد

حرکت بین سنت و تجدد

گفت‌و‌گو با حجت‌الاسلام والمسلمین علی باقری‌فر مدیر مسئول موسسه فرهنگی هنری دین پژوهشی بشرا
Powered by TayaCMS