دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حوزه های علمیه برای پژوهش از ابزارهای جدید استفاده کنند.

No image
حوزه های علمیه برای پژوهش از ابزارهای جدید استفاده کنند.
رسا، سرویس فرهنگی ـ استاد حوزه علمیه قم گفت: فعالیت‌های رسانه‌ای حوزویان نباید تنها در حوزه زبان‌های فارسی و عربی خلاصه شود.
حجت الاسلام مجتبی نورمفیدی، از اساتید حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: انتقال پیام، فرهنگ و محتوای غنی حوزه های علمیه نیاز ضروری جهان کنونی است.
وی در ادامه افزود: اصیل‌ترین مرکزی که می تواند فرهنگ غنی اسلام و تشیع را به جهانیان معرفی کند حوزه‌ علمیه است و برای انتقال این فرهنگ استفاده از دنیای رسانه و دیجیتال یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
استاد حوزه علمیه قم تاکید کرد: کار مهم دیگری که حوزه علمیه باید انجام دهند این است که استفاده از ابزارهای جدید برای تحقیق و پژوهش را گسترش دهد و نتیجه پژوهش‌های حوزویان را در اختیار اندیشمندان قرار دهند.
حجت الاسلام نورمفیدی استفاده حوزه از ابزار جدید برای سهولت دسترسی به پیام و فرهنگ غنی حوزه در بخش های آموزش و پژوهش را ضروری دانست وخاطر نشان کرد: حوزه های علمیه باید به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر در این عرصه وارد شود و موسسات و مراکزی که می‌توانند در این بخش فعالیت کنند باید تمام توان و تلاش خود را برای تحقق آن به کار گیرند.
وی همچنین تصریح کرد: البته تاکنون گام‌های بسیار خوبی دراین زمینه برداشته شده است و درحال حاضر مراکز و موسسات مختلفی هستند که انصافا گام‌های خوبی را برمی‌دارند، ولی به نظر می‌رسد برای رسیدن به وضعیت مطلوب باید کارهای اساسی‌تری صورت گیرد.
این استاد حوزه با اشاره به این که فعالیت‌های رسانه‌ای حوزویان نباید تنها در حوزه زبان‌های فارسی و عربی خلاصه شود، افزود: به نظر می‌رسد تحول در عرصه رسانه نباید فقط در حوزه زبان عربی و فارسی صورت گیرد چرا که دانشگاه‌ها و مراکز علمی دنیا تشنه آشنایی با دین مبین اسلام هستند ولی ازآن جا که ما با زبان عربی و فارسی برنامه‌های خود را ارئه می کنیم سایر علاقمندان در گوشه و کنار جهان نمی‌توانند از داشته‌های ما استفاده کنند.
 
منبع:

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نیازی خطیر به نام هویت ملی

نیازی خطیر به نام هویت ملی

پژوهشکده تاریخ اسلام، نشست «هویت ملی در روند تاریخ از منظر روان شناسی»را با سخنرانی دکتر حسین مجتهدی برگزار کرد.
شگفت انگیز مثل عاشقی

شگفت انگیز مثل عاشقی

چه بسیار حلاج‌ها بر دار کردند به جرم او و چه بسیار مجنون‌ها که جان دادند با زمزمه اش و چه بسیار فرهادها در گور شدند از ترس فقدانش و چه بسیار زلیخاها پشت به دنیا کردند از غمش و چه بسیار شیرین‌ها به خواب ابدی رفتند با بیدادش و این طبیعت شگفت انگیز او بود که پود سرنوشت وفادارترین پیروانش را با تار رنج گره زند بر دار زمان.
آزاداندیشی

آزاداندیشی

رابطه میان سنت و مدرنیته یکی از دغدغه‌های اساسی روشنفکران ایران طی صد سال اخیر بوده است
موفقیت و موفقیت‌ها بخش اول

موفقیت و موفقیت‌ها بخش اول

موضوع این گفتگو چیزى نیست، جز موفقیت. استحضار دارید که مسئله موفقیت‌به‌صورت تقریبى هم در بین جوانها و هم در غیر جوانها موضوعیت دارد و در دوره‌کنونى به‌شدت بر این موضوعیت مقدار زیادى نیز افزوده شده است و کم نیستندکسانى‌که به موفقیت فکر مى‌کنند. نخستین سؤالى که قابلیت طرح دارد، این است که شما موفقیت به چه چیزى ‌مى‌گویید؟ موفقیت را چگونه تعریف مى‌کنید و نگاه‌تان به مسائل و زوایاى آن‌چگونه است؟
حرکت بین سنت و تجدد

حرکت بین سنت و تجدد

گفت‌و‌گو با حجت‌الاسلام والمسلمین علی باقری‌فر مدیر مسئول موسسه فرهنگی هنری دین پژوهشی بشرا
Powered by TayaCMS