دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دارالقرآن بزرگ اروپا در بروکسل راه‌اندازی می‌شود

No image
دارالقرآن بزرگ اروپا در بروکسل راه‌اندازی می‌شود مسئول دفتر نمایندگی بنیاد بین‌المللی غدیر در بلژیک از راه‌اندازی دارالقرآن بزرگ اروپا با هدف ترویج فرهنگ علوی در بروکسل بلژیک خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله غیبی عصر چهارشنبه در حاشیه کنگره بین المللی غدیر و انسجام اسلامی در جمع خبرنگاران در ساری افزود: راه‌اندازی این مرکز قرآنی در مرحله اجرا قرار گرفته است و یکی از گروه‌های تواشیح استان یزد اجرای این طرح بزرگ فرهنگی دینی را پذیرفت.
وی با اشاره به اینکه بنیاد بین المللی غدیر تاکنون از هیچ بودجه دولتی استفاده نکرده است، اظهار داشت: با همکاری خیران ایرانی روح بزرگ علوی در دنیا در حال جهانی شدن است.
غیبی از افرادی به نام مستبصرین نام برد که زمینه های اعتقادی و دینی را در پذیرش فرهنگ شیعی دارند ذکر کرد.
وی با اشاره به اینکه قاره اروپا 50 میلیون جمعیت مسلمان دارد، تصریح کرد: از طریق کتابهای مذهبی و تورهای مذهبی به اشاعه این فرهنگ ناب اسلامی خواهیم پرداخت.
غیبی از اعزام تورهای خارجی برای مسلمانان ساکن در بلژیک خبر داد و افزود: با هدف آشنایی مسلمانان خارجی با اماکن متبرکه ایران این روند رو به رشد است.
وی اظهار داشت: این بنیاد امسال 170 نفر از مستبصرین را به اماکن مذهبی ایران خواهند آورد

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نیازی خطیر به نام هویت ملی

نیازی خطیر به نام هویت ملی

پژوهشکده تاریخ اسلام، نشست «هویت ملی در روند تاریخ از منظر روان شناسی»را با سخنرانی دکتر حسین مجتهدی برگزار کرد.
شگفت انگیز مثل عاشقی

شگفت انگیز مثل عاشقی

چه بسیار حلاج‌ها بر دار کردند به جرم او و چه بسیار مجنون‌ها که جان دادند با زمزمه اش و چه بسیار فرهادها در گور شدند از ترس فقدانش و چه بسیار زلیخاها پشت به دنیا کردند از غمش و چه بسیار شیرین‌ها به خواب ابدی رفتند با بیدادش و این طبیعت شگفت انگیز او بود که پود سرنوشت وفادارترین پیروانش را با تار رنج گره زند بر دار زمان.
آزاداندیشی

آزاداندیشی

رابطه میان سنت و مدرنیته یکی از دغدغه‌های اساسی روشنفکران ایران طی صد سال اخیر بوده است
موفقیت و موفقیت‌ها بخش اول

موفقیت و موفقیت‌ها بخش اول

موضوع این گفتگو چیزى نیست، جز موفقیت. استحضار دارید که مسئله موفقیت‌به‌صورت تقریبى هم در بین جوانها و هم در غیر جوانها موضوعیت دارد و در دوره‌کنونى به‌شدت بر این موضوعیت مقدار زیادى نیز افزوده شده است و کم نیستندکسانى‌که به موفقیت فکر مى‌کنند. نخستین سؤالى که قابلیت طرح دارد، این است که شما موفقیت به چه چیزى ‌مى‌گویید؟ موفقیت را چگونه تعریف مى‌کنید و نگاه‌تان به مسائل و زوایاى آن‌چگونه است؟
حرکت بین سنت و تجدد

حرکت بین سنت و تجدد

گفت‌و‌گو با حجت‌الاسلام والمسلمین علی باقری‌فر مدیر مسئول موسسه فرهنگی هنری دین پژوهشی بشرا
Powered by TayaCMS