دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

در مازندران برگزار می شود؛ اولین گنگره بزرگداشت علامه سعید العلمای مازندرانی

No image
در مازندران برگزار می شود؛ اولین گنگره بزرگداشت علامه سعید العلمای مازندرانی مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران از برگزاری اولین کنگره« آیت الله ملا محمد سعید العلما» در این استان خبر داد.
حجت الاسلام ناصر شکریان، مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، با بیان این که این کنگره بزرگ با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اوقاف و امور خیریه و سازمان میراث فرهنگی مازندران برگزار خواهد شد، افزود: تاکنون نشست های مختلفی در این خصوص از سوی ستاد این کنگره در استان برگزار شده است.
وی با بیان این که پویایی و جاودانگی علوم اسلامی با تلاش، جهاد علمی و پژوهش های عمیق و موشکافانه اندیشمندان حوزه دینی شکوفا شد، خاطر نشان کرد: شناساندن شخصیت های فرزانه معنوی، عارفان و برجسته کردن شخصیت آنان در جهت الگو سازی برای جوانان مؤثر و امید بخش است.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران به ارتباط مستقیم و مستمر این سازمان با علمای دینی اشاره کرد و ادامه داد: ترویج فرهنگ دینی و اشاعه اندیشه های علما و روحانیان برجسته یکی از مهم ترین وظایف سازمان تبلیغات در این برهه از زمان است.
حجت الاسلام شکریان با تأکید بر برگزاری هر چه با شکوه تر این کنگره تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی، از دستگاه های عضو در ستاد کنگره بزرگداشت علامه سعید العلما است که آمادگی کامل جهت حمایت در برگزاری آن را دارد.
گفتنی است، آیت الله ملا محمد سعید العلماء مازندرانی(ره) یکی از مشاهیر علمای قرن سیزدهم است که درحدود1187 قمری در بابل دیده به جهان گشود.
وی پس از تحصیلات مقدماتی در ایران، عازم نجف اشرف شد و در کنار استاد الفقها، حاج شیخ مرتضی انصاری(ره)، ازمحضر استاد فرزانه حضرت آیت الله ملا محمد شریف العلماء آملی(ره)، بهره برداری کرده و تا نیل به مقام عظیم اجتهاد از حضورش استفاده و به اخذ اجازه از آن عالم جلیل القدر مفتخر شده است.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نیازی خطیر به نام هویت ملی

نیازی خطیر به نام هویت ملی

پژوهشکده تاریخ اسلام، نشست «هویت ملی در روند تاریخ از منظر روان شناسی»را با سخنرانی دکتر حسین مجتهدی برگزار کرد.
شگفت انگیز مثل عاشقی

شگفت انگیز مثل عاشقی

چه بسیار حلاج‌ها بر دار کردند به جرم او و چه بسیار مجنون‌ها که جان دادند با زمزمه اش و چه بسیار فرهادها در گور شدند از ترس فقدانش و چه بسیار زلیخاها پشت به دنیا کردند از غمش و چه بسیار شیرین‌ها به خواب ابدی رفتند با بیدادش و این طبیعت شگفت انگیز او بود که پود سرنوشت وفادارترین پیروانش را با تار رنج گره زند بر دار زمان.
آزاداندیشی

آزاداندیشی

رابطه میان سنت و مدرنیته یکی از دغدغه‌های اساسی روشنفکران ایران طی صد سال اخیر بوده است
موفقیت و موفقیت‌ها بخش اول

موفقیت و موفقیت‌ها بخش اول

موضوع این گفتگو چیزى نیست، جز موفقیت. استحضار دارید که مسئله موفقیت‌به‌صورت تقریبى هم در بین جوانها و هم در غیر جوانها موضوعیت دارد و در دوره‌کنونى به‌شدت بر این موضوعیت مقدار زیادى نیز افزوده شده است و کم نیستندکسانى‌که به موفقیت فکر مى‌کنند. نخستین سؤالى که قابلیت طرح دارد، این است که شما موفقیت به چه چیزى ‌مى‌گویید؟ موفقیت را چگونه تعریف مى‌کنید و نگاه‌تان به مسائل و زوایاى آن‌چگونه است؟
حرکت بین سنت و تجدد

حرکت بین سنت و تجدد

گفت‌و‌گو با حجت‌الاسلام والمسلمین علی باقری‌فر مدیر مسئول موسسه فرهنگی هنری دین پژوهشی بشرا
Powered by TayaCMS