دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

درخواست وزیر دادگستری جهت تأسیس دانشگاه جامع حقوقی و فقهی

No image
درخواست وزیر دادگستری جهت تأسیس دانشگاه جامع حقوقی و فقهی غلامحسین الهام تاکید کرد: مسلمانان تلاش کنند تا در تدوین مقرارت جدید بین المللی فعال شده در گام نخست برای یک حرکت منسجم پیشنهاد می کنم که دانشگاه بزرگ و جامع حقوقی فقهی اسلامی تاسیس گردد.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر غلامحسین الهام بعدازظهر امروز در اجلاس سران قضایی کشورهای اسلامی گفت: امروز بشر با رجعت به فطرت خداجوی خود تشنه عدالت است و این تشنگی جز از چشم همیشه جوشان وحی و آموزه های انبیاء الهی سیراب نمی شود.
وی تصریح کرد: انبیاء الهی مبعوث شدند تا با کتاب و میزان حکومت به عدل را برای بشریت به ارمغان آوردند.
وزیر دادگستری افزود: تامین امنیت فراگیر، و تقویت قدرت حکومت ها به عنوان حافظان نظم عمومی جز با پاسخ مناسب به این نیاز حقیقی میسر نخواهد شد.
وی تاکید کرد: دانشگاه بزرگ و جامعه حقوقی فقهی اسلامی در یکی از کشورهای اسلامی تاسیس گردد و آموزش و تحقیقات حقوقی میان نظام های غربی و اسلامی و آموزش و تحقیقات مقارن میان مذاهب اسلامی ، زمینه های تربیت قضات اسلامی ، تدوین قوانین و نظامات حقوقی مشابه و همکاری های قضایی و حقوقی منطقه ای و بین المللی فراهم سازد.
وزیر دادگستری افزود: این دانشگاه تحت نظر سازمان کنفرانس اسلامی و با استفاده از ظرفیت های علمی کشورهای اسلامی و در خدمت جهان اسلام تاسیس و استقرار یابد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است
Powered by TayaCMS