دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رئیس جمهور زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را به صدا درآورد

No image
رئیس جمهور زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را به صدا درآورد همزمان با نخستین روز ماه مهر دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در مجتمع آموزشی دخترانه "پاسداران آسمان" واقع در پایگاه یکم شکاری در محدوده منطقه 9 آموزش و پرورش تهران حضور یافت و زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را به صدا درآورد.
رئیس جمهور را در آیین گشایش آغاز سال تحصیلی جدید، محمود فرشیدی وزیرآموزش و پرورش و مسئولان و مدیران آموزش و پرورش شهر تهران همراهی کردند.
رئیس جمهور پس از به صدا درآوردن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید، در جمع دانش آموزان و کادر واحد آموزشی این مجتمع سخنرانی کرد.
حدود یک میلیون و 200 هزار دانش آموز کلاس اولی نیز دیروز در سی و یکمین روز از شهریور ماه، روز شکوفه ها را جشن گرفته و همراه والدین خود راهی مدارس ابتدایی سراسر کشور شدند.
امسال حدود 15 میلیون دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیل می کنند.
خبرهای تکمیلی متعاقبا ارسال می شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است
Powered by TayaCMS