دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

راه شناسی

گوش دل باز کن ، و دامن همت به کمر زن و به حال بدبختی خود رحم کن . شاید بتوانی خود را به صورت انسان گردانی ، و از این عالم به صورت آدمی بیرون روی ، که آن وقت از اهل نجات و سعادتی
راه شناسی
راه شناسی

راه شناسی

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)
زبان نامه اخلاقی:فارسی

راه شناسی

هان ای عزیز!

گوش دل باز کن ، و دامن همت به کمر زن و به حال بدبختی خود رحم کن . شاید بتوانی خود را به صورت انسان گردانی ، و از این عالم به صورت آدمی بیرون روی ، که آن وقت از اهل نجات و سعادتی . مبادا گمان کنی اینها موعظه و خطابه است .این ها همه نتیجه برهان حکمی حکمای عظام ، و کشف اصحاب ریاضت واخبار صادقین و معصومین است[1].

منبع :

چهل حدیث حضرت امام خمینی (ره )،چاپ اول ، تابستان 1368، مرکز نشر فرهنگی رجاء ، لیتو گرافی وچاپ گلشن .

  • [1] چهل حدیث ص 15

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است
Powered by TayaCMS