دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رونمایی از جنگ تحمیلی به روایت ارامنه در کلیسای پطروس

No image
رونمایی از جنگ تحمیلی به روایت ارامنه در کلیسای پطروس از کتاب جنگ تحمیلی هشت ساله و ارامنه ایران، در کلیسای پطروس مقدسِ تهران رونمایی شد.
این کتاب که با هدف نشان دادن انسجام ملت ایران در هشت سال دفاع مقدس تالیف شده، حضور ارامنه را در سال‌های جنگ تحمیلی و دفاع از ایران موثر دانسته است.
آقای "نورهایر شاه نظریان"، تدوین‌کننده کتاب جنگ تحمیلی 8 ساله و ارامنه ایران نیز در این مراسم با اشاره به حضور ارامنه در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل در طول دفاع مقدس 8 ساله ایران گفت: «این کتاب 10 بخش دارد که حضور ارامنه در جریانات انقلاب مشروطه تا پیروزی انقلاب اسلامی و دوران جنگ تحمیلی و پس از آن را مجسم می‌کند.»
شاه نظریان در ادامه گفت: «این کتاب با تلاش 8 ساله مرحوم اسکندر اسکندریان در جمع آوری اسناد معتبر حضور ارامنه در عرصه‌های مختلف سیاسی اجتماعی ایران تهیه شده است و نشانگر عزم ، اراده و انسجام اقوام ایرانی در طول تاریخ است.»
به گزارش واحد مرکزی خبر، کتاب "جنگ تحمیلی 8 ساله و ارامنه ایران" پس از درگذشت "اسکندر اسکندریان" با تلاش 5 ساله "نورهایر شاه نظریان" تدوین و منتشر شده است و "گارون سارکسیان" ترجمه این کتاب از زبان ارمنی به زبان فارسی را بر عهده داشته است.
منبع خبر:
سایت کتاب نیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است
Powered by TayaCMS