دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

گناهان کبیره مدرن مشخص شدند

No image
گناهان کبیره مدرن مشخص شدند کلیسای کاتولیک روم اوایل این هفته فهرست 1500 ساله هفت گناه کبیره خود را به روز کرد و فهرست تازه‌ای در روزنامه واتیکان از گناهان کبیره در عصر مدرن منتشر کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه آزرواتوره،اکنون روح قاچاقچی ها، افرادی که به واسطه هرزگی ثروتمند شده اند، عاملان آلودگی محیط زیست و دانشمندانی که علم ژنتیک را دستکاری می کنند، براساس اعتقادات کاتولیکها به قعر دوزخ می روند مگر اینکه توبه کرده و خواستار نجات و رستگاری شوند.
این فهرست درحالی منتشر شده که پاپ نسبت به کاهش حس گناه در دنیای سکولار امروز ابراز تأسف کرد.
اسقف جیانفرانسو جیروتی رئیس بازداشتگاه پاپی در مقر پاپ، سازمانی در واتیکان که ناظر اعترافات است اظهار داشت که کشیشان باید گناهان جدید را که در افق تازه انسانیت به عنوان نتیجه فرآیند بی وقفه جهانی شدن ظاهر شده را مد نظر قرار دهند.
کلیسای کاتولیک روم گناهان را به گناهان قابل عفو، گناهانی که از جدیت کمتری برخوردارند، گناهان و معاصی کبیره تقسیم بندی کرده است. معاصی کبیره نقض بزرگ ده فرمان و آموزه های مسیح است و ارواح افرادی که در حال گناهان کبیره از این جهان برود در دوزخ فرود خواهد آمد.
فهرست قطعی از گناهان کبیره وجود ندارد اما مؤمنان همان هفت گناه کبیره ای که در قرن ششم توسط پاپ کریگوری اعلام در دوزخ دانته مورد اشاره قرار گرفته است. این هفت گناه عبارتند از شهوت، شکم پرستی، طمع، کاهلی، خشم، حسد و غرور .
منبع:مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است
Powered by TayaCMS