دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

یک استاد حوزه؛ باید با برنامه به مقابله با شبهات دشمن بپردازیم

No image
یک استاد حوزه؛ باید با برنامه به مقابله با شبهات دشمن بپردازیم یک استاد حوزه علمیه گفت: در این شرایط که جوانان ما با انبوهی از سوالات و شبهات مواجه هستند متأسفانه علم کلام و عقاید در جایگاه خود قرار ندارد.
به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین ربانی‌گلپایگانی از اساتید حوزه علمیه در همایش علمی ـ کاربردی تبلیغ در سخنانی با بیان راهکارهای شبهات کلامی، گفت: شبهات کلامی برای انحراف افکار بشر در عرصه اعتقادات، از شیطان نشأت می‌گیرد.
وی پاسخگویی به شبهات دینی را امری لازم و ضروری دانست و افزود: امروزه شبهه‌افکنان با عناوین مختلف و مطرح کردن شبهات و عرفان‌های کاذب، دم از معنویت‌گرایی و ارتباط با خدا منهای فقه می‌زنند.
ربانی‌گلپایگانی با بیان اینکه امروز دشمن برای القای شبهه به صورت تشکیلاتی و منظم عمل می‌کند، گفت: ما هم باید با برنامه به مقابله با شبهات آنان بپردازیم.
در ادامه حجت الاسلام اسکندری، معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم استفاده از ابزار و روش‌های نوین را از محورهای اساسی تبلیغ در شرایط کنونی عنوان کرد و گفت: مبلغان باید با ابزار و وسایل روز در عرصه تبلیغ آشنا شوند و بتوانند در زمان ممکن از آن استفاده کنند.
وی تصریح کرد: باید با شناخت ابزارهای نوین تبلیغی و با برنامه‌ریزی صحیح جوانان را جذب برنامه‌های آموزشی دینی و اعتقادی کرد.
اسکندری خاطرنشان کرد: ما به عنوان مبلغان دینی موظفیم با نوآوری در عرصه تبلیغ دین خود را به اسلام و افراد مختلف جامعه ادا کنیم.
همایش علمی کاربردی تبلیغ به مدت 5 روز در قم برگزار می‌شود.
منبع: خبرگزاری ایسنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است
Powered by TayaCMS