دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله امینی؛ با افزایش امکانات مادی زمینه حضور جوانان را در مساجد فراهم آورید

No image
آیت الله امینی؛ با افزایش امکانات مادی زمینه حضور جوانان را در مساجد فراهم آورید آیت الله امینی در گردهمایی ائمه جماعات استان قم گفت: ائمه جماعات در بهبود وضعیت مساجد شهر و کشور مسؤولیت دارند و در صورت کوتاهی باید در قیامت پاسخگو باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله امینی، امام جمعه موقت قم، 26 تیرماه، در گردهمایی ائمه جماعات استان قم، با اشاره به فضایل شخصیتی امیرالمؤمنین علی(ع) خاطر نشان کرد: مولای متقیان علی(ع) شخصیتی بی‌نظیر در طول تاریخ و مورد احترام همه آزادی خواهان و عدالت‌جویان عالم است.
وی در ادامه با اشاره به شخصیت جامع این امام همام اظهار داشت: شیعیان می‌توانند در همه ابعاد مختلف زندگی، از آن حضرت الگو گرفته و رفتار ایشان را در زندگی خود به‌کار گیرند.
آیت الله امینی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: ائمه جماعات باید افزون بر اقامه نماز در مساجد، در اندیشه تقویت روح و انسان سازی مأمومان خود باشند.
وی در ادامه با انتقاد از وضع کنونی جوانان در جامعه تأکید کرد: ائمه جماعات باید با پاسخگویی به نیازهای فرهنگی و اعتقادی جوانان، مبانی دینی را در جامعه رشد و تعالی دهند.
امام جمعه موقت قم با بیان این که مسجد یکی از نهادهای جذب جوانان به سوی معنویت است، خاطر نشان کرد: مسؤولان باید با فراهم آوردن امکانات مادی در مساجد، حضور پرشور مردم و نسل جوان و نوجوان را در این نهاد مقدس فراهم کنند.
آیت الله امینی در پایان خواستار تشکیل کتابخانه‌های فعال در مساجد شد و گفت: ائمه جماعات در بهبود وضعیت مساجد شهر و کشور مسؤولیت دارند و در صورت کوتاهی باید در قیامت پاسخگو باشند.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رزق حلال

رزق حلال

امام صادق (ع) قرمودند: «ترک یک لقمه‌ حرام‌ نزد خدا، محبوب تر است از هزار رکعت نماز مستحبی.» (بحار الأنوار (ط ـ بیروت)، ج‌90، ص373)
نفاق

نفاق

امیرالمؤمنین علی (ع):«از نفاق دوری کن، به درستی که فرد دو رو نزد خداوند متعال دارای جایگاه و منزلت نیست.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌2، ص304)
عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

حضرت علی(ع) فرمودند: «هرکس اعضا و جوارح خویش را از حرام بازدارد، اخلاقش نیکو می گردد.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌5، ص432).
دوری از موضع تهمت

دوری از موضع تهمت

امام صادق (ع) فرمودند: هرگاه مؤمن به برادر [دینی] خود تهمت بزند، ایمان در قلب او از میان می‌رود، هم چنان که نمک در آب، ذوب می‌شود. (مشکاةالأنوار فی غررالأخبار، طبرسی، علی بن حسن، ص319)
قناعت

قناعت

حضرت علی (ع) فرمودند: «به جستجوی بی‌نیازی برخاستم، آن را جز در قناعت نیافتم؛ همواره قناعت کنید، تا بی‌نیاز باشید.» (جامع الأخبار (للشعیری)، محمد بن محمد،ص123)
Powered by TayaCMS