دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله جوادی آملی؛ استفاده سهمین برای کمک به غزه جایز است

No image
آیت الله جوادی آملی؛ استفاده سهمین برای کمک به غزه جایز است
پیرو استفتاء برخی از مؤمنین در مورد اینکه آیا می‌توان بخشی از وجوهات سهمین را به مردم ستم دیده غزه اختصاص داد یا خیر، آیت‌الله جوادی آملی پرداخت زکات و ثلث سهمین را جایز دانستند.
 
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، در این استفتاء آمده است:
«سلام علیکم؛ با عنایت به فجایع دلخراش فلسطین و استمرار جنایات همه‌جانبه استکبار و صهیونیست خون‌آشام با تداوم محاصره باریکه غزه و نسل‌کشی توأم با کشتار بی‌رحمانه زنان، مردان و کودکان که حاصل آن در آستانه فاجعه انسانی قرار گرفتن پاره‌ تن اسلام و آمار فزاینده ویرانی بیمارستان‌ها، مساجد و ... همچنین معلولیت‌ها و زخمی‌های ساکنین آن می‌باشد لذا از محضر شریف حضرتعالی استدعا دارد نظر مبارک راجع به جمع‌آوری و ارسال کمک‌های مردمی خاصه اختصاص بخشی از وجوهات (سهمین) به این مهم را مرقوم فرمایید.
آیت‌الله جوادی آملی در پاسخ عنوان کرد: پرداخت زکات و ثلث سهمین مبارکین جایز و امید قبول خداوند خواهد بود.
 
 
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رزق حلال

رزق حلال

امام صادق (ع) قرمودند: «ترک یک لقمه‌ حرام‌ نزد خدا، محبوب تر است از هزار رکعت نماز مستحبی.» (بحار الأنوار (ط ـ بیروت)، ج‌90، ص373)
نفاق

نفاق

امیرالمؤمنین علی (ع):«از نفاق دوری کن، به درستی که فرد دو رو نزد خداوند متعال دارای جایگاه و منزلت نیست.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌2، ص304)
عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

حضرت علی(ع) فرمودند: «هرکس اعضا و جوارح خویش را از حرام بازدارد، اخلاقش نیکو می گردد.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌5، ص432).
دوری از موضع تهمت

دوری از موضع تهمت

امام صادق (ع) فرمودند: هرگاه مؤمن به برادر [دینی] خود تهمت بزند، ایمان در قلب او از میان می‌رود، هم چنان که نمک در آب، ذوب می‌شود. (مشکاةالأنوار فی غررالأخبار، طبرسی، علی بن حسن، ص319)
قناعت

قناعت

حضرت علی (ع) فرمودند: «به جستجوی بی‌نیازی برخاستم، آن را جز در قناعت نیافتم؛ همواره قناعت کنید، تا بی‌نیاز باشید.» (جامع الأخبار (للشعیری)، محمد بن محمد،ص123)
Powered by TayaCMS