دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تسهیلات جدید صندوق پژوهش و فن‌آوری استان یزد اعلام شد

No image
تسهیلات جدید صندوق پژوهش و فن‌آوری استان یزد اعلام شد به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه یزد، براساس مصوبه هیات مدیره صندوق پژوهش و فن‌آوری استان یزد، شرکت‌هایی که به اخذ تسهیلات از صندوق اقدام کرده‌اند، درصورت پرداخت 75 درصد از بدهی‌های خود و ارائه یک نسخه از طرح اجرا شده، می‌توانند از تسهیلات جدید این صندوق بهره‌مند شوند.
گفتنی است، قبل از این صندوق پژوهش و فن‌آوری استان یزد تا 50 میلیون ریال تسهیلات ارائه می‌کرد ولی افراد واجد شرایط فوق می‌توانند مجدداً تا سقف 100میلیون ریال تسهیلات دریافت کنند.
حمایت از سرمایه‌گذاری‌ خطرپذیر و تامین منابع مالی برای فعالیت‌های مرتبط با حوزه پژوهش و فناوری مهمترین وظیفه صندوق پژوهش و فن‌آوری محسوب می‌شود. این صندوق که از اسقلال حقوقی برخوردار است، با جذب منابع مالی گوناگون، زمینه‌های لازم برای حمایت مالی موثر از طرح‌های تحقیقاتی و فن‌آوری را در بخش خصوصی از طریق اعطای وام، مشارکت در طرح و سرمایه‌گذاری در موسسات نوپا به عمل می‌آورد.

منبع:
خبرگزاری دانشجویان ایران

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رزق حلال

رزق حلال

امام صادق (ع) قرمودند: «ترک یک لقمه‌ حرام‌ نزد خدا، محبوب تر است از هزار رکعت نماز مستحبی.» (بحار الأنوار (ط ـ بیروت)، ج‌90، ص373)
نفاق

نفاق

امیرالمؤمنین علی (ع):«از نفاق دوری کن، به درستی که فرد دو رو نزد خداوند متعال دارای جایگاه و منزلت نیست.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌2، ص304)
عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

حضرت علی(ع) فرمودند: «هرکس اعضا و جوارح خویش را از حرام بازدارد، اخلاقش نیکو می گردد.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌5، ص432).
دوری از موضع تهمت

دوری از موضع تهمت

امام صادق (ع) فرمودند: هرگاه مؤمن به برادر [دینی] خود تهمت بزند، ایمان در قلب او از میان می‌رود، هم چنان که نمک در آب، ذوب می‌شود. (مشکاةالأنوار فی غررالأخبار، طبرسی، علی بن حسن، ص319)
قناعت

قناعت

حضرت علی (ع) فرمودند: «به جستجوی بی‌نیازی برخاستم، آن را جز در قناعت نیافتم؛ همواره قناعت کنید، تا بی‌نیاز باشید.» (جامع الأخبار (للشعیری)، محمد بن محمد،ص123)
Powered by TayaCMS