دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سال آینده در قم برگزار می شود؛ همایش بین ‌المللی غرب شناسی

No image
سال آینده در قم برگزار می شود؛ همایش بین ‌المللی غرب شناسی همایش بین المللی غرب شناسی با حضور شخصیت‌ها و علمای جهان اسلام سال آینده در قم برگزار می‌شود.
حجت الاسلام سید سجاد ایزدهی، دبیر همایش بین ‌المللی غرب شناسی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: نخستین همایش بین المللی غرب شناسی پاییز سال 87 به همت پژوهشکده بین‌المللی نور، وابسته به مرکز جهانی علوم اسلامی و با همکاری جامعة ‌العلوم الاسلامیة در قم برگزار می‌شود.
وی با بیان این‌که در موضوع غرب شناسی مطالعات علمی و دانشگاهی کمی صورت گرفته است، ‌افزود: این همایش با هدف دامن زدن به تأملاتی در موضوع غرب شناسی، گردآوری نظرات اندیشمندان و ارائه‌ تصویری جامع همراه با نگاه ارزشی و نقادانه به این تمدن و احیای تمدن اسلامی برگزار خواهد شد.
حجت‌الاسلام ایزدهی بخشی از موضوعات و محورهای اصلی فراخوان این همایش را کلیات غرب‌شناسی شامل مفهوم و ضرورت غرب شناسی، مطالعات غرب شناسی، غرب شناسی در غرب و در میان مسلمانان، مسلمانان و تمدن غربی، مبانی و عناصر تمدن غربی، علم و دین در تمدن غربی و چالش‌ها و چشم انداز تمدن غربی برشمرد.
وی در پایان آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این همایش را پانزدهم اسفندماه اعلام کرد و اظهار داشت: پژوهشگران حوزه و دانشگاه می‌توانند آثار خود را به نشانی قم ـ بلوار امین ـ سه راه سالاریه ـ جامعة ‌العلوم الاسلامیة ـ پژوهشکده بین ‌المللی نور ارسال کرده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 2133360 ـ 0251 تماس بگیرند.
گفتنی است، پایگاه اینترنتی همایش بین المللی غرب شناسی به نشانیhttp://www.qomicis.com/ نیز راه اندازی شده است.
منبع خبر:
خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

کتاب نقد فمینیسم از منظر نویسندگان غرب

کتاب نقد فمینیسم از منظر نویسندگان غرب

کتاب «نقد فمینیسم از منظر نویسندگان غرب» مجموعه مقالاتی است که در فضای جامعه غرب در انتقاد از ابعاد نظری و عملی فمینیسم نگاشته شده است.

جدیدترین ها در این موضوع

رزق حلال

رزق حلال

امام صادق (ع) قرمودند: «ترک یک لقمه‌ حرام‌ نزد خدا، محبوب تر است از هزار رکعت نماز مستحبی.» (بحار الأنوار (ط ـ بیروت)، ج‌90، ص373)
نفاق

نفاق

امیرالمؤمنین علی (ع):«از نفاق دوری کن، به درستی که فرد دو رو نزد خداوند متعال دارای جایگاه و منزلت نیست.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌2، ص304)
عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

حضرت علی(ع) فرمودند: «هرکس اعضا و جوارح خویش را از حرام بازدارد، اخلاقش نیکو می گردد.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌5، ص432).
دوری از موضع تهمت

دوری از موضع تهمت

امام صادق (ع) فرمودند: هرگاه مؤمن به برادر [دینی] خود تهمت بزند، ایمان در قلب او از میان می‌رود، هم چنان که نمک در آب، ذوب می‌شود. (مشکاةالأنوار فی غررالأخبار، طبرسی، علی بن حسن، ص319)
قناعت

قناعت

حضرت علی (ع) فرمودند: «به جستجوی بی‌نیازی برخاستم، آن را جز در قناعت نیافتم؛ همواره قناعت کنید، تا بی‌نیاز باشید.» (جامع الأخبار (للشعیری)، محمد بن محمد،ص123)
Powered by TayaCMS