دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

لغو مجوز ساخت مسجد بزرگ بارسلونا!

No image
لغو مجوز ساخت مسجد بزرگ بارسلونا! شهردار بارسلونا در اسپانیا روز گذشته، مجوز ساخت مسجد بزرگ منطقه «کاتالونیا»ی این ایالت را لغو کرد.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از ایکنا، «خووان کلوس»، شهردار بارسلونا پیش از این، با اعطای قطعه‌ زمینی برای ساخت مسجد بزرگ منطقه کاتالونیا موافقت و مجوز ساخت این مسجد را به شورای شهر این منطقه اعطا کرده بود. شهردار بارسلونا علت لغو این مجوز را، مخالفت ساکنان منطقه کاتالونیا و فشار احزاب راست و تندرو این کشور اعلام کرد.
از سوی دیگر، «استروش»، استاد علوم اجتماعی دانشگاه بارسلونا با انتقاد از لغو مجوز ساخت مسجد مذکور گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که در حال حاضر، حدود 3500 کلیسا در منطقه کاتالونیا وجود دارد، این در حالی است که در این منطقه حتی یک مسجد بزرگ هم وجود ندارد.
همچنین، «محمد الشایب»، نماینده مسلمانان بارسلونا در مجلس اسپانیا نیز ضمن انتقاد از لغو ساخت این مسجد، حمله تبلیغاتی اخیر حزب دموکرات مسیحی «اتحاد و همبستگی» بارسلونا علیه مسلمانان و مهاجران مراکشی منطقه کاتالونیا را محکوم کرد.
یادآوری می‌شود در حال حاضر، نزدیک به یک میلیون مسلمان در منطقه کاتالونیای بارسلونا زندگی می‌کنند که 700 هزار نفر آن‌ها را مسلمانان مهاجر مراکشی‌ تشکیل می‌دهند.
منبع خبر:
سایت خبری شیعه نیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رزق حلال

رزق حلال

امام صادق (ع) قرمودند: «ترک یک لقمه‌ حرام‌ نزد خدا، محبوب تر است از هزار رکعت نماز مستحبی.» (بحار الأنوار (ط ـ بیروت)، ج‌90، ص373)
نفاق

نفاق

امیرالمؤمنین علی (ع):«از نفاق دوری کن، به درستی که فرد دو رو نزد خداوند متعال دارای جایگاه و منزلت نیست.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌2، ص304)
عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

حضرت علی(ع) فرمودند: «هرکس اعضا و جوارح خویش را از حرام بازدارد، اخلاقش نیکو می گردد.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌5، ص432).
دوری از موضع تهمت

دوری از موضع تهمت

امام صادق (ع) فرمودند: هرگاه مؤمن به برادر [دینی] خود تهمت بزند، ایمان در قلب او از میان می‌رود، هم چنان که نمک در آب، ذوب می‌شود. (مشکاةالأنوار فی غررالأخبار، طبرسی، علی بن حسن، ص319)
قناعت

قناعت

حضرت علی (ع) فرمودند: «به جستجوی بی‌نیازی برخاستم، آن را جز در قناعت نیافتم؛ همواره قناعت کنید، تا بی‌نیاز باشید.» (جامع الأخبار (للشعیری)، محمد بن محمد،ص123)
Powered by TayaCMS