دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر آیت الله محمّد یزدى درباره آیت الله محمد علی حیدری

No image
نظر آیت الله محمّد یزدى درباره آیت الله محمد علی حیدری

آیت الله محمّد یزدى:

«برادر شهید حجت الاسلام حیدرى که از فضلا و روحانیون خدوم و فعال و انقلابى نهاوند بودند، در حوزه مقدسه قم تحصیلات سطح و خارج را گذراندند... ما آن روزها ایشان را در ردیف طلاّب و محصلین فاضل حوزه درس مرحوم آیت الله بروجردى و درس اصول و فقه حضرت امام مى شناختیم. در سال هاى اوج گیرى انقلاب، خدمات ایشان درنهاوند و اقدامات انقلابى ایشان براى همه اهالى شهر و دوستان و آشنایان با ایشان روشن است که همیشه خدمات و محبوبیّت و همکارى روحانیون محترم این شهر موجب شد که در جریان انتخابات مجلس شوراى اسلامى، به عنوان نماینده این شهر به این مجلس مقدّس راه یابند و در مجلس شوراى اسلامى، به عضویت کمیسیون قضایى انتخاب شدند که ما از نزدیک شاهد خدمات و فعالیّت هاى ایشان بودیم که با آشنایى کامل با مبانى فقه اسلام و احکام الهى در بحث ها جهت گیرى درست و نظرات مفیدى داشته و شرکت فعال ایشان در جلسات سیاسى نمایندگان و جلسات حزب جمهورى اسلامى، خود گویاى درجه روحى، انقلابى و تعهد و ایمان به انجام وظیفه ایشان است که در همین راه در حادثه هفت تیر دفتر حزب جمهورى اسلامى در کنار شهیدان بزرگ راه انقلاب، به درجه رفیع شهادت رسید».

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

گوینده

جدیدترین ها در این موضوع

رزق حلال

رزق حلال

امام صادق (ع) قرمودند: «ترک یک لقمه‌ حرام‌ نزد خدا، محبوب تر است از هزار رکعت نماز مستحبی.» (بحار الأنوار (ط ـ بیروت)، ج‌90، ص373)
نفاق

نفاق

امیرالمؤمنین علی (ع):«از نفاق دوری کن، به درستی که فرد دو رو نزد خداوند متعال دارای جایگاه و منزلت نیست.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌2، ص304)
عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

حضرت علی(ع) فرمودند: «هرکس اعضا و جوارح خویش را از حرام بازدارد، اخلاقش نیکو می گردد.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌5، ص432).
دوری از موضع تهمت

دوری از موضع تهمت

امام صادق (ع) فرمودند: هرگاه مؤمن به برادر [دینی] خود تهمت بزند، ایمان در قلب او از میان می‌رود، هم چنان که نمک در آب، ذوب می‌شود. (مشکاةالأنوار فی غررالأخبار، طبرسی، علی بن حسن، ص319)
قناعت

قناعت

حضرت علی (ع) فرمودند: «به جستجوی بی‌نیازی برخاستم، آن را جز در قناعت نیافتم؛ همواره قناعت کنید، تا بی‌نیاز باشید.» (جامع الأخبار (للشعیری)، محمد بن محمد،ص123)
Powered by TayaCMS