دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتابخانه مرکزی اسلام‌شناسی در انگلیس تأسیس می‌شود

No image
کتابخانه مرکزی اسلام‌شناسی در انگلیس تأسیس می‌شود کتابخانه مرکزی اسلام‌شناسی در انگلیس تأسیس می‌شود که با راه اندازی آن دانشجویان علوم اسلامی در سراسر اروپا می‌توانند به منابع درجه اول علوم اسلامی در زمینه‌های مختلف دسترسی داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کتاب ایران، با توجه به حضور بیش از 3 میلیون مسلمان در انگلستان، این کتابخانه می‌تواند مرجع علمی مناسبی برای مسلمانان این کشور فراهم کند.
اولویت این پروژه منابع اسلامی به زبانهای انگلیسی، عربی و سپس زبان فارسی عنوان شده است، بر این اساس در مرحله اول، تمام مقاله ها و کتب مربوط به شیعه‌شناسی گردآوردی و سپس سایر علوم اسلامی مانند فقه، عرفان، فلسفه، تفسیر و حدیث مورد توجه قرار خواهند گرفت.
این کتابخانه همزمان با تجهیز کتابخانه فعلی کالج اسلامی لندن در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.
کالج اسلامی لندن از حدود 10 سال قبل به همت سازمان حوزه‌ها و مدارس علمیه خارج از کشور راه‌اندازی و تاکنون دانشجویان بسیاری از این کالج فارغ‌التحصیل شده‌اند .

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رزق حلال

رزق حلال

امام صادق (ع) قرمودند: «ترک یک لقمه‌ حرام‌ نزد خدا، محبوب تر است از هزار رکعت نماز مستحبی.» (بحار الأنوار (ط ـ بیروت)، ج‌90، ص373)
نفاق

نفاق

امیرالمؤمنین علی (ع):«از نفاق دوری کن، به درستی که فرد دو رو نزد خداوند متعال دارای جایگاه و منزلت نیست.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌2، ص304)
عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

حضرت علی(ع) فرمودند: «هرکس اعضا و جوارح خویش را از حرام بازدارد، اخلاقش نیکو می گردد.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌5، ص432).
دوری از موضع تهمت

دوری از موضع تهمت

امام صادق (ع) فرمودند: هرگاه مؤمن به برادر [دینی] خود تهمت بزند، ایمان در قلب او از میان می‌رود، هم چنان که نمک در آب، ذوب می‌شود. (مشکاةالأنوار فی غررالأخبار، طبرسی، علی بن حسن، ص319)
قناعت

قناعت

حضرت علی (ع) فرمودند: «به جستجوی بی‌نیازی برخاستم، آن را جز در قناعت نیافتم؛ همواره قناعت کنید، تا بی‌نیاز باشید.» (جامع الأخبار (للشعیری)، محمد بن محمد،ص123)
Powered by TayaCMS