دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کنگره علامه بلاغی در عراق برگزار می شود

No image
کنگره علامه بلاغی در عراق برگزار می شود رییس دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم صبح امروز در دیدار با حضرت آیت‌الله نوری همدانی گفت: کنگره علامه بلاغی سال آینده در عراق برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سیدحسن ربانی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، صبح امروز، بیستم دی‌ماه در دیدار اعضای کنگره علامه بلاغی با حضرت آیت‌الله حسین نوری همدانی،‌ از مراجع تقلید، با اشاره به این‌که علامه بلاغی یکی از اصلاح‌گران حوزه‌های علمیه و از بزرگ‌ترین علمای شیعه است، گفت: روشن‌بینی این اندیشمند شیعی سبب شد تا وی بسیار جلوتر از زمان خود باشد.
وی ادامه داد: تلاش‌های فراوان این عالم بزرگوار، تربیت شاگردان بزرگی را در پی داشت و آنچه امروز در حوزه علمیه نجف، از خلاقیت، تلاش و پیشرفت علمی و پژوهشی وجود دارد، در گرو مجاهدت‌های علامه بلاغی است.
حجت‌الاسلام ربانی با اشاره به این‌که تاکنون آنگونه که شایسته است از جایگاه علمی و شخصیت سیاسی این فقیه آینده‌نگر تجلیل نشده است، افزود: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از پنج سال پیش پا در این عرصه نهاد و با جمع‌آوری آثار و نوشته‌های وی، موسوعه علامه بلاغی را تهیه و تدوین کرد.
در ادامه این دیدار سیدجواد صاحبی، دبیر علمی کنگره علامه بلاغی با اشاره به گردآوری مجموعه آثار، جزوه‌ها و نامه‌های این علامه از کتابخانه‌های ایران و عراق برای تدوین موسوعه علامه بلاغی گفت: پس از تصویب طرح کنگره علامه بلاغی از سوی دفتر تبلیغات اسلامی، تاکنون بیش از هشتاد مقاله به دبیرخانه این کنگره رسیده که چهل مقاله به زبان فارسی و چهل مقاله به زبان عربی است.
گفتنی است، کنگره علامه بلاغی، 24 و 25 بهمن‌ماه سال جاری به همت دفتر تبلیغات اسلامی در قم برگزار می‌شود.
منبع خبر:
خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رزق حلال

رزق حلال

امام صادق (ع) قرمودند: «ترک یک لقمه‌ حرام‌ نزد خدا، محبوب تر است از هزار رکعت نماز مستحبی.» (بحار الأنوار (ط ـ بیروت)، ج‌90، ص373)
نفاق

نفاق

امیرالمؤمنین علی (ع):«از نفاق دوری کن، به درستی که فرد دو رو نزد خداوند متعال دارای جایگاه و منزلت نیست.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌2، ص304)
عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

حضرت علی(ع) فرمودند: «هرکس اعضا و جوارح خویش را از حرام بازدارد، اخلاقش نیکو می گردد.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌5، ص432).
دوری از موضع تهمت

دوری از موضع تهمت

امام صادق (ع) فرمودند: هرگاه مؤمن به برادر [دینی] خود تهمت بزند، ایمان در قلب او از میان می‌رود، هم چنان که نمک در آب، ذوب می‌شود. (مشکاةالأنوار فی غررالأخبار، طبرسی، علی بن حسن، ص319)
قناعت

قناعت

حضرت علی (ع) فرمودند: «به جستجوی بی‌نیازی برخاستم، آن را جز در قناعت نیافتم؛ همواره قناعت کنید، تا بی‌نیاز باشید.» (جامع الأخبار (للشعیری)، محمد بن محمد،ص123)
Powered by TayaCMS