دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تخصیص 15 میلیارد اعتبار برای فعالیت‌های قرآنی کشور در سال جدید

No image
تخصیص 15 میلیارد اعتبار برای فعالیت‌های قرآنی کشور در سال جدید تخصیص 15 میلیارد اعتبار برای فعالیت‌های قرآنی کشور در سال جدید
گروه فعالیت‌های قرآنی: تخصیص اعتبار 15 میلیاردی برای انجام فعالیت‌های قرآنی در سال 87، نشان از عزم جدی دولت در پیگیری فعالیت‌های قرآنی دارد.

«محمدعلی خواجه‌پیری» مشاور قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا)، دکتر «محمدعلی خواجه‌پیری» مشاور قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر کل مرکز هماهنگی توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی کشور طی سفر یک روزه به استان آذربایجان غربی با حضور در جمع مدیران دستگاه‌های فرهنگی این استان و معاون سیاسی ــ ‌امنیتی استاندار آذربایجان غربی با بیان این مطلب گفت: بودجه فعالیت‌های قرآنی در کشور از سال 84 که حدود 600 میلیون تومان بود در سال 87 به رقم 15 میلیارد تومان افزایش یافته است.
وی با ارائه گزارشی از عملکرد مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی کشور در این نشست، بر لزوم پیگیری فعالیت‌های قرآنی مردمی در موسسات سراسر کشور تاکید کرد و افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با رویکرد قرآن‌محوری و دین‌مداری برنامه‌های ملی جدیدی را در سال گذشته و سال جدید ارائه کرده است که از آن جمله طرح جامع آموزش حفظ و مفاهیم قرآن کریم است.
دکتر خواجه‌پیری در ادامه با ارائه گزارش روند اجرایی این طرح اظهار کرد: در سال 85 تمام سبک‌های آموزشی قرآن در موسسات مختلف جمع‌آوری شده و در نهایت به 40 طرح تبدیل شده است که موسسات قرآن در قالب این طرح‌ها آموزش‌های لازم را به قرآن‌آموزان ارائه می‌دهند و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز از آنان حمایت می‌کند.
مدیر کل مرکز هماهنگی توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی:
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با رویکرد قرآن محوری و دین مداری برنامه‌های ملی جدیدی را در سال گذشته و سال جدید ارائه کرده است که از آن جمله طرح جامع آموزش حفظ و مفاهیم قرآن کریم است
یادآوری می‌شود، «محمدعلی خواجه‌پیری» مشاور قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در گلزار شهدای ارومیه به قرائت فاتحه برای این شهیدان و از جمله «مهدی و حمید باکری و مهدی امینی» پرداخت.
دکتر خواجه‌پیری هم‌اکنون نیز به همراه «غفاری‌آذر» مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان غربی و «علیرضا معاف» مشاور جوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و تنی چند از مسئولان استانی در حال بازدید از نمایشگاه سراسری علوم قرآنی در شهرستان ارومیه هستند.
گزارش تکمیلی اخبار، نشست‌ها و برنامه‌های مدیر کل مرکز هماهنگی توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی متعاقبا اعلام خواهد شد.
http://www.iqna.ir/fa/

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (فلسفه احکام)

مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (فلسفه احکام)

گروهى، سؤالهایى درباره فلسفه احکام مى‌کنند؛ به عنوان مثال، مى‌پرسند: چرا باید نماز بخوانیم؟ چرا باید براى نماز وضو بگیریم؟ فلسفه این که در نماز پیشانى خود را بر روى خاک مى‌گذاریم چیست؟ چرا در اسلام استعمال ظروف طلا و نقره حرام است؟ چرا دفن میت لازم است؟ چرا خوردن گوشت مردار جایز نیست؟ و چرا....
مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (دانستنیهایی از بحثهای فقهی)

مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (دانستنیهایی از بحثهای فقهی)

احکام فقهى به دو بخش کلى تقسیم مى‌شود:1. احکام ثابت 2. احکام متغیر
مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (شرایط احکام)

مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (شرایط احکام)

احکام شرایطى دارد که خود به سه قسمت تقسیم مى‌شود:
مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (اجتهاد و شئون فقیه)

مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (اجتهاد و شئون فقیه)

اجتهاد از نظر لغت‌به معناى رنج‌بردن و کوشیدن تا سر حد توانایى است و در اصطلاح فقه اسلامى به کار بردن همت و کوشش درراه پى بردن به احکام و قوانین شرعى از منابع و ادله استنباط و در مقابل آن، تقلید عبارت است از پیروى از راى دیگرى بدون تحقیق شخصى.
مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (تاریخچه فقه و اجتهاد)

مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (تاریخچه فقه و اجتهاد)

همان طور که در جاى خود ثابت‌شده، هدف از آفرینش انسان، تکامل فردى و اجتماعى در امور مادى، معنوى و اخلاقى است و او براى رسیدن به کمال، احتیاج مبرم به قوانینى دارد که تمام جنبه‌هاى فوق را دارا باشد; از این رو خداوند براى هر امتى شریعت و قوانینى مقرر فرموده:
Powered by TayaCMS